in

Ροδάνθη Καπαρού: Δεν κόπηκε σπο το GNTM. Δείτε πως γίνεται η διασπορά ψευδών ειδήσεων

Σας το έχουμε ξαναγράψει πρέπει να προσέχετε τι ακριβώς διαβάζετε και πως μία πληροφορία διασταυρώνεται γιατί σας ταΐζουν πολύ σανό.

Στο koolnews να μας έρχονται διάφορα emails η direct messages μέσω των social media της σελίδας μας όπου μας δίνουν διάφορες πληροφορίες και ειδήσεις

Πριν τρεις μέρες μας ήρθε μία πληροφορία η οποία έκανε μπαμ ότι είναι συκοφαντική εξαιτίας του τρόπου που την εξέφρασε την οποία φυσικά και αγνοήσαμε γιατί δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε.

Διαφήμιση

Έλεγε ότι η Ροδάνθη Καπαρού του Survivor κόπηκε από το GNTM. Λίγη ώρα αργότερα επανήλθε με νέο μήνυμα που λέει ότι δεν κόπηκε απλά αλλά έφυγε με κλάματα από τις οντισιόν.

Συνέχισε δε με επόμενο μήνυμα ότι έφαγε άκυρο και από το survivor και έκλεισε με ακόμα ένα μήνυμα που έλεγε “η καημένη νόμιζε ότι είναι και μοντέλο”

Δειτε την επικοινωνία χωρις καν να στέλνουμε κάποια απάντηση. Εμονική συμπεριφορά 100% από το λογαριασμό που τα έστελνε αυτά!

Προφανώς δεν δώσαμε καμία αξία σε όλο αυτό φαινόταν ότι είναι ψευδές και ερχόταν από κάποιον λογαριασμό ο οποίος μόνο ζήλια έβγαζε προς την όμορφη πρώην παίκτρια του survivor η οποία δε θέλει να γίνει μοντέλο ούτε δήλωσε ποτέ κάτι τέτοιο. Ασχολείται με τη ρυθμική γυμναστική και στη ζωή της είναι πολύ ευτυχισμένη

Και σήμερα μόλις διαπιστώσαμε ότι διάφορα sites τσίμπησαν και καλά την αποκλειστική μούφα είδηση που της έστειλε ένας ανύπαρκτος λογαριασμός στο instagram και το εμφάνισαν ως αποκλειστική πληροφορία και μάλιστα διασταυρωμένη.

Θα πρέπει να προσέχετε καλά και αυτό που διαβάζετε αλλά και την πηγή κιρίως που σας μεταφέρει το καθετί

Δειτε εδω Και στο αρχειο του Ιντερνετ εδω

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral Βίντεο: Πήγαν να πάρουν το νεκρό και αυτός σηκώθηκε

Βίκυ Κάβουρα: Η φωτογραφία με μαγιό που χτύπησε 1000 likes σε ένα λεπτό. Δες τη ολόκληρη