in , ,

Robert Pattinson: Η έντονη χημεία του με την Zoë Kravitz στο Batman

Όπως ο Μπρους Γουέιν και η Σελίνα Κάιλ, έτσι και ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Μπάτμαν) και η Ζόι Κράβιτς (Catwoman), μοιράζονται μια απίστευτη χημεία. Αυτό φάνηκε και στην οθόνη, όταν έκαναν την πρώτη τους δοκιμή, για τη νέα ταινία του «Batman».

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας τους στο πλατό, η Kravitz και ο Pattinson ήταν εξίσου απροετοίμαστοι για την πίεση που ένιωσαν, όταν τους έβαλαν σε μια σκηνή με τις στολές τους, προτού καν προλάβουν να διαβάσουν τις πρώτες τους γραμμές μαζί.

«Η χημεία μεταξύ μας ήταν πραγματικά έντονη», λέει η Κράβιτς. “Ο Ρομπ φορούσε τη στολή του και κάναμε ένα σωστό τεστ για την κάμερα, με τον σκηνοθέτη εκεί και όλους. Δεν ήταν απλώς η ανάγνωση κάποιων γραμμών σε ένα δωμάτιο. Ήταν τουλάχιστον τρομακτικό. ”

Διαφήμιση

Πέρα από τα ένταση που είχαν, ο σκηνοθέτης Matt Reeves πίστευε ότι το ζευγάρι «συνδέθηκε πραγματικά» κατά τη διάρκεια της δοκιμής, κάτι που η Kravitz μπόρεσε να επιβεβαιώσει, αφού πήρε το ρόλο. «Θα μπορούσαν να συμβούν πολλά σε μια σκηνή, αλλά αν μπορούσα να συνδεθώ με τον Ρομπ και να τον κοιτάξω στα μάτια, αυτό θα με μετέφερνε αμέσως στη στιγμή», λέει. “Είδα ένα βλέμμα στα μάτια του, που δεν είχα ξαναδεί. Το να βλέπω κάτι νέο και πολύ ευάλωτο σε αυτόν ήταν πολύ όμορφο.”

Δεδομένης της περίπλοκης σχέσης μεταξύ του Batman και της Catwoman σε προηγούμενες ταινίες και κόμικς, η σύνδεση που μοιράστηκαν η Kravitz και ο Pattinson κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων θα κάνει τη διαφορά στον τρόπο με τον οποίο οι χαρακτήρες εμφανίζονται στην οθόνη.

«Βιώνουν μια αρκετά ισχυρή σύνδεση αρκετά γρήγορα. Νομίζω ότι και οι δύο τους προσπαθούν να το αγνοήσουν», προσθέτει η Kravitz. “Είναι και οι δύο πολύ έκπληκτοι που αισθάνονται μια σύνδεση με κάποιον, κάτι που είναι αρκετά σπάνιο γι ‘αυτούς. Αυτό μας βάζει και τους δύο έξω από τη ζώνη άνεσής μας.”

Την ταινία θα απολαύσουμε στις 4 Μαρτίου, όπου είναι η πρεμιέρα της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
chloe ferry

Chloe Ferry: Ανάβει φωτιές, καθώς ποζάρει με ένα μικροσκοπικό στρινγκ

Alessandra Ambrosio: Φορώντας μπεζ μπικίνι, επιδεικνύει τη λεπτή σιλουέτα της