in

Ράδιο Αρβύλα το Video του Στάθη Παναγιωτόπουλου. ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ video

Σταθης παναγιωτόπουλος video

Το βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου με την κοπέλα που εξέθεσε μέσω διαδικτύου έγινε αφορμή για να κοπεί από τους Ράδιο Αρβύλα και τον ΑΝΤ1!

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για να εκδικηθεί πρώην σύντροφο του διέρρευσε στο ίντερνετ χωρίς τη συγκατάθεση της ένα βίντεο στο οποίο υπάρχει ερωτική συνεύρεση μεταξύ τους!

Διαφήμιση

Η διαρροή έχει γίνει από το 2016 και πέντε χρόνια τωρα η κοπέλα ταλαιπωρείται αλλά και εκβιάζεται για τις προσωπικές στιγμές που διέρρευσε χωρίς τη συγκατάθεσή της!

Διαφήμιση

ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ VIDEO

Το βίντεο του Στάθη Παναγιωτοπούλου ανέβηκε σε γνωστά sites του εξωτερικού κάποια στιγμή κατέβηκε αλλά ανέβηκαν ακόμα περισσότερα!

Επίσης έχουν δημοσιευθεί και μέσα από γνωστό blog το οποίο διαρρέει τέτοιου είδους βίντεο

Όλα ξεκίνησαν από δημοσίευση στο Instagram από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, που αναπαράχθηκε στο Twitter από τον χρήστη «Γκέι Καγκουρό». Σύμφωνα με αυτήν, ο παρουσιαστής και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόνησσο, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διατηρεί εξοχική κατοικία. Αφού χώρισαν, ο δημοσιογράφος προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες ποpvoγραφικού περιεχομένου.

Αν και η ίδια του ζήτησε πολλάκις να κατεβάσει το υλικό, δεν το έκανε.

Διαφήμιση

Αφού κινήθηκε νομικά και κατέθεσε μήνυση εναντίον του, εκείνος προσπάθησε να την προσεγγίσει ξανά, ζητώντας της όχι μόνο να τον συγχωρέσει, αλλά και να τον παντρευτεί. Λίγες ημέρες μετά και αφού εκείνη δέχτηκε να τα βρουν εξωδικαστικά, ανέτρεψε την πρότασή του και της είπε πως σκοπεύει να παντρευτεί μία άλλη γυναίκα, κόβοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο κάθε επικοινωνία μαζί της.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η δημοσίευση:

Διαφήμιση

«Ακολουθεί η καταγγελία μίας κοπέλας που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο, θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε».

«Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόνησσο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Ύστερα από μία τυχαία συνάντηση, εκείνος την προσέγγισε ερωτικά, με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια. Έπειτα το χωρισμό του, ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε ποpvογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη.

Διαφήμιση

Έπειτα, έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση το τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου 300).

Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές. Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης, ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο βίντεο με την κοπέλα», γράφει αρχικά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Δούκισσα Νομικού: Δείτε την σε σπάνια φωτογραφία με καστανό μαλλί και πυκνό φρύδι

Γιώργος Τράγκας: Δίνει τη μάχη της ζωής του με πολυοργανική ανεπάρκεια