in

Ράδιο Αρβύλα: Μένιος Φουρθιώτης έφαγε ξύλο. Έλεγε οτι o Αντώνης Κανάκης ερωτοτρωπεί με το Floor Manager

Πάμε 12 χρόνια περίπου πίσω στο 2010 όταν ο Μένιος Φουρθιώτης ήταν ο μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου η οποία μόλις είχε προβεί στην κυκλοφορία των δύο ταινιών!

Ο Μένιος Φουρθιώτης κυκλοφορούσε σαν σταρ, απωθούσε τους δημοσιογράφους και έκανε κινήσεις που παρέπεμπαν σε Super Star Του Hollywood τουλάχιστον

Διαφήμιση

Για τους Ράδιο Αρβύλα αυτό ήταν βούτυρο στο ψωμί τους. Με το δικό τους στυλ Οι Ράδιο Αρβύλα σχολιάζουν

Τι συμπαθητικό παιδί ο Μένιος! Ο άνθρωπος που περιμένει να σε κάνει την απόλυτη ελληνίδα σταρ, που απωθεί τους δημοσιογράφους ακόμα και αν τους έχει καλέσει ο ίδιος, που βάζει φωτιά στις πίστες με το καπέλο ντισκομπάλα!

Ο άνθρωπος χέρι -βοήθειας λίγο πριν αγγίξεις κυριολεκτικά ή μεταφορικά τον πάτο!» είναι κάποιες από τις ατάκες που ακούγονται στο “Ράδιο Αρβύλα” για τον Μένιο Φουρθιώτη ο οποίος αποφάσισε μέσα από δελτίο τύπου να απαντήσει.

Σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που ερωτοτροπεί κάθε βράδυ με τον floor manager, και στέλνει φιλάκια. Σίγουρα, δεν είμαι αυτός που παριστάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που είμαι.

Σίγουρα δεν έχω την ανάγκη να μοιραστώ φωναχτά με τηλεθεατές, τις κρυφές μου ερωτικές επιθυμίες» ανέφερε για τον Αντώνη Κανάκη που συνηθίζει να πειράζει στον τηλεοπτικό αέρα τον floor manager της εκπομπής του, ο οποίος έχει γίνει ευρέως γνωστός ως «Κωστάκης» καθώς έτσι τον αποκαλεί η διάσημη τηλεοπτική παρέα.

Λίγες ημέρες αργότερα ο Μένιος Φουρθιώτης έφαγε ξύλο ενώ βρισκόταν στην Κρήτη.

Ήταν οι εποχές που κάθε μέρα έβγαζε και από ένα δελτίο τύπου ενώ δημιουργούσε συνέχεια κόντρες στην showbiz και φυσικά ήταν ο μάνατζερ τις πιο αμφιλεγόμενες περσόνας εκείνη τη στιγμή στην Ελλάδα. Της Τζούλιας Αλεξανδράτου!

Προκειμένου να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του προκαλούσε. Οι αντιδράσεις του συχνά έφταναν στα όριά της ακρότητας

Όποιος προκαλεί βέβαια θα πρέπει να είναι έτοιμος και για αντιδράσεις που πολλές φορές αγγίζουν τις ακρότητες. Όπως αυτή που συνέβη στον μάνταζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου Μένιο Φουρθιώτη όταν βρέθηκε στην Κρήτη και μάλλον δεν πέρασε καλά.

Έκει που έτρωγε ήρεμος σε ένα fast food, τον πλησίασε μια παρέα από κρητικούς και τον έσπασε στο ξύλο. Για κακή του τύχη δεν είχε μπράβους γύρω του, όπως συνηθίζει.

Εκείνη την εποχή ο Μένιος Φουρθιώτης είχε αφήσει υπόνοιες ότι οι Κρητικοί τον πλάκωσαν στο ξύλο γιατί ήταν φανατικοί τηλεθεατές των Ράδιο Αρβύλα στους οποίους όπως αναφέραμε πιο πάνω ο Μένιος εκείνες τις μέρες είχε κόντρα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Μενεγάκη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ για ένα σερβιτόρο. Το ήξερες;

Κατερίνα Στικούδη: Παλιά πήγαινα στο κατηχητικό. Όταν όμως το παράτησε… Φωτογραφία ντοκουμέντο