Τεστ: Viral Quiz Πες μου τι βλέπεις να σου πω ποιος εισαι.. Κάντο τωρα

Τα πράγματα που παρατηρούμε πρώτα μπορεί να είναι αντανακλάσεις της εσωτερικής μας κατάστασης.
Oι διπλές εικόνες που έχουν κρυμμένα αντικείμενα μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τον εαυτό σας και γενικότερα την στάση σας απέναντι στην ζωή.
Οι 5 εικόνες που θα δείτε παρακάτω θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε τα σήματα που σας στέλνει το υποσυνείδητό σας. Ο τρόπος είναι πολύ απλός: δώστε προσοχή στο πρώτο πράγμα που θα δείτε στις εικόνες που ακολουθούν.

Πρόσωπο ή ψάρι;

Πρόσωπο: είστε κοινωνικοί και επικοινωνιακοί άνθρωποι και είστε περίεργοι για τις ζωές των άλλων. Επίσης, είναι στην φύση σας να χρησιμοποιείτε τις πνευματικές σας δυνατότητες για να επιλύετε κάθε πρόβλημα.

Ψάρι: είστε χαρούμενοι με την ζωή σας και πιστεύετε πολύ στην τύχη. Ακόμα και αν κάτι δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιό σας, είστε σίγουροι ότι μπορείτε να διαχειριστείτε κάθε κατάσταση. Κλειδαρότρυπα ή άνθρωπος που κλαίει;

Κλειδαρότρυπα ή άνθρωπος που κλαίει;

Κλειδαρότρυπα: γενικά είστε περίεργοι για την ζωή. Μάλιστα, μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι σύντομα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε το άγνωστο και σας αρέσει.
[xyz-ihs snippet=”1″]
Άνθρωπος που κλαίει: δεν έχετε πλήρη επίγνωση της τωρινής συναισθηματικής σας κατάστασης. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι στεναχώρια, απογοήτευση ή μοναξιά. Πρέπει να δίνετε περισσότερη προσοχή στα συναισθήματά σας. Ελαφρώς ανοιχτή πόρτα ή μουσική νότα;

Ελαφρώς ανοιχτή πόρτα ή μουσική νότα;

Ελαφρώς ανοιχτή πόρτα: είστε έτοιμοι για αλλαγές και νιώθετε ότι κινείστε προς την σωστή κατεύθυνση. Γνωρίζετε τι σας περιμένει στο μέλλον.

Μουσική νότα: αυτή την στιγμή είναι πολύ σημαντικό για εσάς να εκφράσετε την δημιουργικότητά σας. Έχετε κάτι που θέλετε να μοιραστείτε με τον κόσμο. Αν δουλέψετε σκληρά, θα χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητές σας στο έπακρο.

Κολώνες ή άνθρωποι;

Κολώνες: μερικές φορές σας είναι δύσκολο να αφήσετε την ζώνη ασφαλείας σας και να πετύχετε κάτι που θέλετε. Πρέπει να προσπαθήσετε να δείτε την ζωή από άλλη οπτική γωνία. Επίσης, οι κολώνες μπορεί να σημαίνουν ότι είστε ρομαντικοί και ονειροπόλοι.
[xyz-ihs snippet=”1″]
Άνθρωποι: μπορείτε να επιτύχετε πολλά πράγματα αρκετά εύκολα. Είστε ευαίσθητοι και ευγενικοί άνθρωποι, πάντα πρόθυμοι να βοηθήσετε τους άλλους.

Άντρας ή γυναίκα;

Άντρας: Αν είστε γυναίκα, μπορεί να σημαίνει ότι θέλετε να κάνετε σχέση και αναζητάτε σύντροφο. Αν έχετε ήδη σύντροφο, μπορεί να σημαίνει ότι έχετε ένα δυνατό δέσιμο μαζί του. Αν είστε άντρας, μάλλον σας απασχολούν προβλήματα που σχετίζονται με κάποιον άλλον άντρα.
[xyz-ihs snippet=”1″]
Γυναίκα: για τις γυναίκες σημαίνει ότι έχετε μια θετική στάση ζωής και βρίσκεστε σε αρμονία με τον εαυτό σας. Για τους άντρες σημαίνει ότι εκτιμούν πολύ την γυναικεία ομορφιά. Μάλλον σας αρέσει κάποια συγκεκριμένη γυναίκα και θέλετε να νιώθει και εκείνη το ίδιο για εσάς.

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

Νύχια: Πες μου τι χρώμα βάφεις νύχι να σου πω ποια είσαι.

σπαλιαρας ανέκδοτο

Ανέκδοτο: 2 Γατάκια Ιταλος κ Γερμανός μιλάνε στο ΣΠΑΛΙΑΡΑ για την Epωτική τους ΖΩΗ. Τρελό γέλιο