in

GNTM: Ποια Τζούλια Αλεξανδράτου; Παίκτρια του ριάλιτι κοιμάται με ΛΕΦΤΑΔΕΣ και σαλονάρει στο Onlyfans

Στόχος είναι τα λεφτά, έτσι μου πε η μαμά δήλωνε και τραγουδούσε κάποτε η Τζούλια Αλεξανδράτου σημειώνοντας μάλιστα τεράστια επιτυχία, ενώ το συγκεκριμένο βίντεο ακόμα και σήμερα γίνεται viral μέσω του Tik tok από νεαρές κυρίως κοπέλες.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει δηλώσει στο παρελθόν μέσα από ιστορία στο instagram ότι τα περισσότερα λεφτά που κέρδισε σε ένα βράδυ ήταν 30.000 ευρώ, μάλιστα το όλο το βράδυ το προσδιόρισε σε πέντε λεπτά υπόθεση.

Πολλές προσπάθησαν να γίνουν σαν την Τζούλια Αλεξανδράτου και μία από αυτές είναι η γνωστή Αλιονα Αμπραμοβα που γνωρίσαμε μέσα από το Next Top Model Ελλάδας!

Διαφήμιση

Έκανε Instagram, μάζεψε 500.000 κόσμο, όμως λεφτά δεν κατάφερε να βγάλει από αυτό! Έκανε και τικ-τοκ εκεί μία από τα ίδια!

Στο τέλος κατέληξε στο ονλυφανς όπως άλλωστε και η Τζούλια Αλεξανδράτου!

Αυτό όμως που στην ουσία σε σήμερα στο internet δείχνει ξεκάθαρα ποια είναι η θέση της για τα λεφτά τα χρήματα τον έρωτα και την αγάπη!

Η μαμά μου μου είπε να κοιμηθώ μόνο του με τον άνθρωπο που αγαπώ. Για αυτό και εγώ κοιμάμαι με πλούσιους! Αγαπάω τα λεφτά τονίζει η λευκορωσίδα μέσω Instagram και η περηφάνια περισσεύει!

Καμαρώστε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κλαούντια Ρομάνι: Δε κωλώvει πουθενά. Για μπάνιο με μαγιό, τουpλώματα σκυψίματα και φωτογραφία με ΕΠΙΚΟ σπαγγατο

Ανέκδοτο: Η κουτή Υπηρέτρια και το κλάσιμo …! Τρελό γέλιο