Πήρε το Κορίτσι στο Σπίτι του μετά την Εγχείρηση. Ένα χρόνο μετά, οι Γονείς της θα τον Ευγνωμονούν για Πάντα!

Η μικρή Zubaida Hasan ζούσε με την οικογένειά της σε ένα μικρό απομακρυσμένο χωριό στο Αφγανιστάν. Το 2001, όταν ήταν μόλις 9 χρονων, η Zubaida εγκλωβίστηκε σε μία πυρκαγιά που θα της άλλαζε για πάντα τη ζωή. Οι φλόγες έκαψαν το μεγαλύτερο κομμάτι του προσώπου και του στήθoυς της.

Τα εγκαύματά της ήταν πολύ σοβαρά. Το κάτω κομμάτι του προσώπου της είχε γίνει κυριολεκτικά ένα με το στήθoς της. Οι γονείς της την πήγαν σε όλα τα νοσοκομεία, αλλά οι γιατροί είπαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για αυτήν.

Μετά, το 2002, ένα χρόνο μετά το συμβάν, ο πατέρας της προσπάθησε να την πάει σε μία στρατιωτική βάση της Αμερικής.

Οι στρατιώτες εκεί είδαν τη μικρή Zubaida σαν ένα κομμάτι της οικογένειάς  τους. Το κορίτσι υπέφερε από πολύ πόνο και δεν μπορούσε να φάει ή να κοιμηθεί αφού τα μάτια και το στόμα της δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν σωστά.

Η βάση επικοινώνησε με ένα γνωστό πλαστικό χειρούργο από το Λος Άντζελες, τον Peter Grossman. Ειδικεύεται σε εγκαύματα και ακόμα και εκείνος αναγνώρισε πως η περίπτωση της Zubaida ήταν πολύ δύσκολη.

Η μικρή πέταξε με τον πατέρας της στο Λος Άντζελες να συναντήσει τον γιατρό και την ομάδα του. Ο γιατρός ήξερε αμέσως πως έπρεπε να κάνει κάτι για να βοηθήσει το κορίτσι. Υπολόγισε πως η θεραπεία της θα χρειάζονταν περίπου 3 χρόνια για να ολοκληρωθεί και αρκετές επεμβάσεις.

Ο Grossman και η ομάδα του πήραν αρκετά κομμάτια δέρματος από την πλάτη της κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων.

Ο χειρούργος αποδείκνυε την αξία του σε κάθε επέμβαση. Σιγά σιγά, όλες αυτές οι ουλές παίρναν μορφή και εμφανιζόταν το πρόσωπο του κοριτσιού.

Με τον καιρό, ο Grossman δέθηκε με το μικρό κορίτσι. Όταν ο πατέρας της έπρεπε να γυρίσει στο Αφγανιστάν, ο Grossman και η γυναίκα του αποφάσισαν να κρατήσουν τη μικρή στο σπίτι τους για όσο κρατήσει η θεραπεία. Δεν είχαν δικά τους παιδιά και έτσι το μικρό κορίτσι έφερε πολύ χαρά και ενέργεια στις ζωές τους.

Η Zubaida είναι ένα πολύ καλό και ευχάριστο κορίτσι, με ταλέντο στο χορό. Έμαθε Αγγλικά μέσα σε 12 εβδομάδες και απέκτησε σύντομα καινούργιους φίλους. Άρχισε να αποκαλεί μάλιστα τους Grossmans μαμά και μπαμπά.  Μετά από ένα χρόνο όμως, αντί για 3, η θεραπεία της είχε σχεδόν τελειώσει και είχε έρθει η ώρα να γυρίσει στην οικογένειά της.

Ο αποχαιρετισμός ήταν κάτι πολύ δύσκολο για τις δύο πλευρές, αλλά ήξεραν πως ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Ο γιατρός πέταξε μαζί με το κορίτσι για να το συνοδεύσει στο σπίτι της. Οι γονείς της δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν είδαν είδαν ξανά την κόρη τους. Είχαν μείνει άφωνοι.

Ο Doctor Grossman λέει πως δεν θα ξεχάσει ποτέ την ασθενή του.

Δείτε στο βίντεο την ιστορία της:

Αυτό που έκανε ο Grossman ήταν αξιοθαύμαστο. Πιστεύουμε πως είναι ένας πραγματικός ήρωας!

Credit: hefty.co

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

Η ζωή έχει αρκετές δυσκολίες και σε αρκετές περιπτώσεις είναι και άδικη για ορισμένους ανθρώπους, που απογοητεύονται, βλέποντας τις προσπάθειές τους να πηγαίνουν στράφι, παρά τα προσόντα και τις ικανότητές τους, αφού όλο και κάτι θα πάει στραβά ή κάποιος θα βρεθεί που θα καρπωθεί με ελάχιστη προσπάθεια αυτό για το οποίο κόπιασαν άλλοι. Βέβαια, υπάρχουν κι αυτοί που θεωρούν ότι τους αξίζουν τα πάντα και όταν δεν τα παίρνουν γίνονται πικρόχολοι. Ας δούμε ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που η γλώσσα τους θα στάξει δηλητήριο και γιατί: 1. ΛΕΩΝ Ένας Λέων είναι σαν κακομαθημένο παιδί. Πιστεύει ότι ο κόσμος του ανήκει και θα του προσφερθεί ό, τι θελήσει, άμα τη εμφανίσει. Αυτό είναι και το πρόβλημά του. Αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν, όπως ο ίδιος περιμένει, τότε γίνεται έξω φρενών, συμπεριφέρεται άσχημα και βγάζει έπαρση και αλαζονεία, προσβάλλοντας και μειώνοντας τον «αντίπαλο» με το χειρότερο τρόπο. Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου 2. ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ο λόγος που η Παρθένος γίνεται πικρόχολη είναι η τελειομανία της. Θέλουν τα πάντα, καταστάσεις, περιβάλλον και ανθρώπους γύρω τους να είναι τέλεια, το οποίο φυσικά και δεν είναι εφικτό, αφού όλο και κάποιο ελάττωμα ή πρόβλημα θα έχουν. Οπότε, όταν έρθει αντιμέτωπη με κάτι κατώτερο του αναμενόμενου, αρχίζει να βγάζει την κακία της μέσω της σκληρής κριτικής της. Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου 3. ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ο Σκορπιός είναι από εκείνους που όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, ρίχνει όλη την ενέργειά του εκεί και μόνο, για να το καταφέρει. Γίνεται αυτοσκοπός του και τίποτα δεν μπορεί να τον αποπροσανατολίσει. Αν όμως δεν αποδώσει, δε βρει την ανταπόκριση που περιμένει και γενικά δεν του βγει όπως το έχει στο μυαλό του, γίνεται πυρ και μανία, κακός και ενίοτε άδικα, καθώς πιστεύει ότι η σκληρή του δουλειά θα έπρεπε να αποφέρει θετικά αποτελέσματα. Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου 4. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ο τέταρτος της «παρέας» που γίνεται πικρόχολος είναι ο Αιγόκερως, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και σχεδόν πάντα στα επαγγελματικά του γιατί γι’ αυτά θυσιάζει το χρόνο, την ενέργειά του και την προσωπική του ζωή. Δουλεύει σκληρά και με συνέπεια, προσπαθεί και πέρα από τα όριά του και το δηλητήριο ρέει άφθονο από τα χείλη του κάθε φορά που «καπελώνεται» ή κάποιος άλλος με μέσο ή «γλείψιμο» αποκτά αυτά για τα οποία ο ίδιος εργάστηκε.

Ζώδια: Αυτά είναι τα πιο πικρόχολα ζώδια – Η γλώσσα τους στάζει δηλητήριο!

ανεκδοτο παπας πορσε

Ανέκδοτο: Το λευκό ΠΟΡΣΙΚΟ και το…ΤΑΝΚΣ Τρελό γέλιο