in

Πηνελόπη Πιτσούλη: Πώς ήταν η συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»;

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός χαρακτήρισε τον Παύλο Χαϊκάλη ««χοντρομπεμπέ» και υποστήριξε πως εκείνος την πάτησε επειδή έκανε τηλεφωνικό σεξ

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε σήμερα, Πέμπτη 26/5, στο «Super Κατερίνα» η Πηνελόπη Πιτσούλη και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη. Από τους δύο ο πρώτος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Η δημοφιλής ηθοποιός συνεργάστηκε μαζί του στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και, όπως η ίδια λέει, είχε μία πολύ καλή συμπεριφορά.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη βρεθήκαμε στον “Πλάτανο”. Μου έλεγαν ότι είναι κέρατο βερνικωμένο και ότι θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη, δεν είναι εύκολος άνθρωπος. Είπα ότι αν μου δυσκολέψει τη ζωή, ξέρω κι εγώ να του τη δυσκολέψω.

Διαφήμιση

Γνώρισα έναν Πέτρο ευγενέστατο, δοτικό. Ερχόταν πάντα στην ώρα του, με τα καλούδια του, γλυκά, τυροπιτάκια. Στις 10 ξεκινούσαμε, 09:30, 10 παρά είχε ήδη φτάσει. Ήταν τυπικός, κύριος και καλός» δήλωσε αρχικά.

Εν συνεχεία, τάχθηκε υπέρ των θυμάτων, θέτοντας, ωστόσο, το ζήτημα πως ένας βιασμός είναι δύσκολο να αποδειχτεί, αφού ο εκάστοτε κατηγορούμενος συνήθως αρνείται ότι το διέπραξε: «Όταν έγινε όλο αυτό, έλεγαν “Ο Πέτρος τέτοια πράγματα, αλήθεια;”. Δεν φαίνεται, που να πάρει η ευχή! Εκείνο που με κάνει να αναρωτιέμαι και να απορώ είναι πώς μπορεί να αποδειχθεί ένας βιασμός; Είναι λογικό ο κατηγορούμενος να πει “δεν το έκανα”. Πώς θα αποδειχθεί, λοιπόν; Δεν ξυπνάς ένα πρωί και λες “με βίασαν”. Γιατί να το πεις; Κι εσύ εκτίθεσαι! Δεν είναι και καλό να σε έχουν βιάσει. Οπότε όντως κάτι έχει γίνει. Για αυτήν την ιστορία, το μόνο που λέω είναι γιατί βρε κορίτσια δεν το είπατε τότε για να προφυλάξετε άλλα κορίτσια; Μάλλον δεν το έκαναν τότε επειδή ντρεπόντουσαν, φοβόντουσαν και σκεφτόντουσαν “ποιος θα με πιστέψει, πώς θα το αποδείξω;” και το άφησαν μέσα τους καημό. Δόθηκε το τσαφ και είπαν “και εγώ θα το πω τώρα”».

Εν συνεχεία, υποστήριξε: «Ο Πέτρος θα μαραζώσει χωρίς θέατρο. Αν τα έχει κάνει όλα αυτά, πρέπει όχι να έχει μετανιώσει, όχι να θέλει να γυρίσει το χρόνο πίσω, έχω την αίσθηση ότι θα ήθελε να ρίξει μία σφαίρα στο κεφάλι του. Όπως και να το κάνουμε, είναι από τους ταλαντούχους ηθοποιούς που έχουμε. Να έχω βάλει τα χεράκια μου και να έχω βγάλει τα ματάκια μου, τώρα είναι αβάσταχτος ο καημός και ο πόνος».

Τέλος, όσον αφορά τον Παύλο Χαϊκάλη, η Πηνελόπη Πιτσούλη τον χαρακτήρισε «χοντρομπεμπέ» και υποστήριξε πως έκανε τηλεφωνικό σεξ: «Κάτι έγινε με τον Παύλο και τα έβαλαν μαζί του. Ούτε αυτό το κατάλαβα. Τι έκανε μωρέ ο Παύλος; Είναι ένα παιδί χαρά γεμάτο, χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Heidi Klum: Δες το πατρικό της. Αυτό είναι το σπίτι που μεγάλωσε η Χάιντι Κλουμ

Μαρία Σολωμού: Έτσι αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte