Ποια μπανάνα θα έτρωγες; ΠΡΟΣΟΧΗ η απάντησή μπορεί να έχει επίδραση στην υγεία σας

Όταν τρώμε μπανάνες, το κάνουμε αυτό επειδή ελπίζουμε να κερδίσουμε πολλά διαφορετικά οφέλη για την υγεία, ενώ μερικοί από εμάς τους τρώμε επειδή απολαμβάνουμε πραγματικά τη γεύση. Αλλοι προσπαθούν απλώς να διατηρήσουν τα επίπεδα καλίου τους ψηλά.

Αυτό το υγιεινό σνακ σας επιτρέπει επίσης να λαμβάνετε τη σωστή ποσότητα βιταμινών, εκτός από άλλες ποικίλες θρεπτικές ουσίες που το σώμα μας απαιτεί.

Γνωρίζετε τα διαφορετικά χρώματα και τα οφέλη που μπορούν να προσφέρουν;

Κάθε χρωματισμός μπανανών έρχεται με τα δικά του ξεχωριστά πλεονεκτήματα. Για αρχάριους, οι πιο πράσινες μπανάνες αποτελούν σημαντικό μέρος της διατροφής μας όταν αγωνιζόμαστε να διατηρήσουμε το σάκχαρό μας στο αίμα.
Είναι πολύ χαμηλά στον γλυκαιμικό δείκτη, καθιστώντας τα ένα υπέροχο σνακ για εκείνους που πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα επίπεδα σακχάρου του σώματός τους.
Οι νέες και οι πράσινες μπανάνες οδηγούν επίσης σε μεγαλύτερη περίοδο κορεσμού.

Τι γίνεται με την ανθεκτική και κίτρινη μπανάνα;

Αυτές οι μπανάνες συνήθως δεν είναι καθαρές. Έχουν μια πιο γλυκιά γεύση από την πράσινη και νεαρή μπανάνα.
Όταν μια μπανάνα είναι πλήρως κίτρινη, τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται μέσα μπορούν να προστατεύσουν το σώμα μας από διάφορες ασθένειες.

Η κίτρινη μπανάνα με τις κηλίδες, από την άλλη;


Αυτή η μπανάνα είναι επίσης πλούσια σε αντιοξειδωτικά και μια εξαιρετική επιλογή για τους ασθενείς που αγωνίζονται κόντρα σε όγκους. Οι καφέ κηλίδες είναι στην πραγματικότητα ένας θετικός δείκτης. Αυτό σημαίνει ότι η μπανάνα θα βοηθήσει να σπάσει διάφορα κύτταρα στο σώμα, ειδικά ανώμαλα κύτταρα που είναι γνωστό ότι προκαλούν καρκίνο.

Μπανάνες που είναι μαλακές και καφέ μπορεί να φαίνονται σαν να μην έχουν πολλά να μας προσφέρουν από την άποψη της υγείας. Μια μπανάνα αυτού του χρώματος τείνει να είναι πολύ πιο ζαχαρούχα από τους ελαφρύτερους ομολόγους της.


Αυτές οι μπανάνες έρχονται με τις δικές τους ιδιότητες, όμως. Περιέχουν τρυπτοφάνη, η οποία μειώνει το στρες και το άγχος. Είναι επίσης πλούσια σε διάφορα θρεπτικά συστατικά που προάγουν την υγεία των μυών και των οστών.

Τώρα που γνωρίζετε περισσότερα για τα διαφορετικά επίπεδα μπανάνας και τι μπορούν να σας προσφέρουν, βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε κοινοποίηση αυτό το άρθρο.
Είτε είστε κάποιος που καταναλώνει μπανάνες για τα οφέλη για την υγεία ή είστε κάποιος που αγαπάει ακριβώς τη γεύση αυτού του δημοφιλούς φρούτου, δεν υπάρχει αμφιβολία για τα πλεονεκτήματα της πρέπει να διαδωωθούν

Διάβασε περισσότερα

8 τροφές για ένα υγιές πάγκρεας

Πες μου τι χρώμα βάφεις νύχι να σου πω ποια είσαι. Τι λέει το Xρώμα που βάφεις τα Nύχια σου για τον χαρακτήρα σου;