in

Παίρνω το καπελάκι μου και…ποζάρω – Σκυλάκια καπελώθηκαν για τις ανάγκες ημερολογίου και έγιναν Viral – Φωτογραφίες

Ένα νέο ημερολόγιο θα κυκλοφορήσει και περιλαμβάνει χαριτωμένες φωτογραφίες σκύλων με καπέλα οι οποίες αντιπροσωπεύουν κάθε μήνα του καινούριου έτους.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στο ημερολόγιο αλλά ένα είναι το κοινό σημείο, ότι όλα τα σκυλιά φοράνε καπέλα. Επίσης, κάποια σκυλάκια φοράνε καπέλα και βρίσκονται σε ένα σκηνικό που είναι αντιπροσωπευτικό του μήνα, για παράδειγμα ένα τσιουάουα φοράει γυαλιά ηλίου και ψάθινο καπέλο επειδή είναι Αύγουστος.

Ένα Γκόλντεν Ριτρίβερ φοράει το καπέλο του Άγιου Βασίλη και οδηγάει ένα αυτοκίνητο με δώρα για τον μήνα Δεκέμβριο και ένα κουταβάκι να κοιμάται κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τη νέα χρονιά αντιπροσωπεύοντας τον Ιανουάριο.

Διαφήμιση

Πίσω από το όλο εγχείρημα βρίσκονται ειδικοί από την φωτογραφική βιβλιοθήκη «Άντρεα» οι οποίο συνεργάστηκαν με την εταιρεία Maverick Arts για να δημιουργηθεί το ημερολόγιο.

Έχοντας φαντασία, χρησιμοποιώντας εκπαιδευμένους σκύλους και λίγο από τη μαγεία του photoshop κατάφεραν να δημιουργήσουν το συγκεκριμένο έργο που είναι άκρως χαριτωμένο και μας φτιάχνει την διάθεση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Δείξε κι΄ άλλα! – Όταν η Ρίτα Όρα χόρευε και τα έδειχνε… Το κόκκινο φόρεμα άνοιξε και… ΦΩΤΙΑ

Κέιτι Πέρι: Viral Βίντεο – Χθες ήταν 30 ετών, σήμερα 70 και κάνει στριπτίζ σε γερόντια