in , ,

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ Τουρίστας πήγε παραλία φόρτωσε ένα δελφίνι στην πλάτη του κ έφυγε. Σοκαριστικο Βιντεο

Viral VIDEO Δελφίνι

Δελφίνι

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ – Δειτε το Video
Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς ένας Κινέζος τουρίστας φαίνεται πως μετέφερε ένα δελφίνι στην πλάτη του, στο νησί Hailing της Κίνας.
Το επίμαχο βίντεο καταγράφηκε από το κινητό ενός αυτόπτη μάρτυρα κολυμβητή, ενώ κατά τη διάρκεια του βίντεο, ακούγεται ένα άτομο να…

λέει: «Είναι δελφίνι».
Εξαιτίας του σοκαριστικού και Viral βίντεο ξεκίνησε έρευνα από τις τοπικές αρχές, σύμφωνα με τις οποίες το ζώο, το οποίο εικάζεται πως είναι δελφίνι ήταν νεκρό και είχε ξεβραστεί στην στεριά, όπου το βρήκε ο άντρας που το πήρε.
Δεν έχει δοθεί κάποια εξήγηση σχετικά με τον λόγο για τον οποίο ο άγνωστων στοιχείων άντρας μετέφερε το άτυχο ζώο, αλλά σύμφωνα με τις τοπικές κινεζικές αρχές γίνεται αναζήτηση του άντρα.
Ένας ακόμη αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος βρισκόταν κοντά στην παραλία, αποκάλυψε πως το δελφίνι ήταν ήδη νεκρό κατά την μεταφορά του και πως ήταν καλυμμένο από πληγές. Ο ίδιος τόνισε πως ο άγνωστος άντρας, έβαλε το νεκρό ζώο στο αυτοκίνητο του και έφυγε από την παραλία.
Τα δελφίνια, σύμφωνα με την κινέζικη νομοθεσία περί προστασίας της πανίδας, τα δελφίνια είναι είδος υπό προσασία, και απαγορεύεται στους πολίτες να κυνηγούν, να σκοτώνουν, να πωλούν ή να κρατούν τα δελφίνια, ακόμα και αν τα θηλαστικά είναι νεκρά.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Η Μαθηματική εξίσωση για παιδιά δημοτικού που το 75% αδυνατεί να λύσει. ΕΣΥ Μπορείς να λύσεις το κουιζ;

Shopping Star ελένη Σουγκλακου

Shopping Star: Τη Θυμαστε; Η κορη του ΣΟΥΓΚΛΑΚΟΥ ηταν η πιο Cult παικτρια.