in

Παγκόσμιος Πόλεμος: Κάτι κακό περιμένουν – Ξεκίνησαν να μοιράζουν χάπια ιωδίου στο Κίεβο υπό τον φόβο πυρηνικής επίθεσης

Χάπια ιωδίου 131 είναι έτοιμη να μοιράσει η κυβέρνηση της Ουκρανίας στους κατοίκους του Κιέβου και των γύρω περιοχών για τον φόβο πυρηνικής επίθεσης από τη Ρωσία.

Με χάπια ιωδίου είναι ήδη εξοπλισμένοι οι στρατιώτες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και ανακαταλαμβάνουν εκτάσεις στις οποίες είχε προσαρτήσει η Ρωσία!

Διαφήμιση

Η άτακτη φυγή των Ρώσων στρατιωτών, οι οποίοι παρατούν εξοπλισμό και υποχωρούν έχει επίσης προβληματίσει στρατιωτικούς κύκλους, αφού απουσία του ρωσικού στρατού θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο Βλαντιμίρ Πούτιν πυρηνικά όπλα μικρής ισχύος για να καταστρέψει τον εξοπλισμό των ουκρανών!

Τι ακριβώς κάνουν τα χάπια με ιώδιο και πώς προστατεύουν από τη ραδιενέργεια;

Σε περίπτωση που συμβεί έκλυση πυρηνικής ενέργειας στο περιβάλλον εξαιτίας πυρηνικού ατυχήματος η πυρηνικού πολέμου ένα από τα πιο επιζήμια ιόντα που δημιουργούνται είναι το ιώδιο 131.




Το ιώδιο στο σώμα δεσμεύεται από τον θυροειδή αδένα!

Αυτό που κάνει το φάρμακο ιωδίου είναι ότι παίρνοντας ιώδιο σε μορφή χαπιού γεμίζει ο θυρεοειδής αδένας από το ιώδιο που μπορεί να δεσμεύσει και έτσι δεν μπορεί να αποθηκεύσει επιπλέον το ιώδιο-131 που θα υπάρχει ελεύθερο στο περιβάλλον το οποίο είναι καρκινογόνο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Viral φωτογραφία: Τραβήχτηκε πριν 158 χρόνια. Είναι η πρώτη influencer;

Ευγενία Σαμαρά ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιος Αστέρης; Αυτό είναι το δράμα της Στέλλας στο επεισόδιο του Σασμού. Το σποιλερ που εφερε γέλιο