in

Παγκόσμιο Κύπελλο: Όταν η Ριάνα ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ στο γκολ του Γκέτσε. Σήκωσε την μπλούζα κ τρέλανε το Μαρακανά – Φωτογραφία

ριάνα

Και ενώ το παγκόσμιο κύπελλο στο Κατάρ θέλει ελάχιστες εβδομάδες για να ξεκινήσει πάμε οχτώ χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στις 13 Ιουλίου 2014 στο Στάδιο Μαρακανά στο Ρίο ντε Τζανέιρο στις 16:00 το απόγευμα τοπική ώρα όταν ξεκίνησε ο τελικός για να καθοριστεί ο νικητής του 20ου Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2014 που διοργανώθηκε στη Βραζιλία.

Γερμανία εναντίον Αργεντινής με νικήτρια τη Γερμανία με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Γκέτσε στο 112 της παράτασης και μάλιστα ερχόμενος από τον πάγκο

Διαφήμιση

Ακόμα και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Ριάνα ήθελε να κλέψει την παράσταση. Και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε, αφού στο Διαδίκτυο κυκλοφορεί παντού ο πανηγυρισμός της μετά το γκολ που σημείωσε ο Μάριο Γκέτσε.

Η τραγουδίστρια παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον τον αγώνα και στήριζε φανατικά τη Γερμανία.

Καθ’ολη τη διάρκεια του αγώνα η Rihanna έδινε στους θαυμαστές της μέσω Twitter μία γεύση από την αναμέτρηση που κρίθηκε στην παράταση, ανεβάζοντας στον λογαριασμό σχόλια και φωτογραφίες.

Όταν μάλιστα μπήκ το γκολ, η τραγουδίστρια ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και σήκωσε την μπλούζα της και άφησε τους πάντες δίπλα της άφωνους.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ζενεβιέβ Μόρτον: Η φωτογραφία με το βρεγμένο φανελάκι θα σε στείλει για υπογλώσσια. Μιλφάρα για GNTM –

6+1 μύθοι που καταρρέουν όσο μεγαλώνεις – Και περνάς τα 20…