in

Όταν η Κέιτ Άπτον θεωρούσε μακρύ αυτό το ξεφτισμένο φανελάκι και το έσκιζε

Η Κυριακή ως γνωστόν είναι η επιούσια μέρα. Είναι η μέρα που φτιάχτηκε για να ξεκουράζεται ο άνθρωπος. Παλιότερα ήταν και το Σάββατο, αλλά τώρα δεν είναι. Για πάρα πολλούς δεν είναι ούτε η Κυριακή. Αλλά σε κάθε περίπτωση οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί, ρυθμοί ξάπλας και αναπόλησης.

Και επειδή κι εμείς αρεσκόμαστε να θυμόμαστε σημαντικές στιγμές, βρήκαμε έναν αλησμόνητο θησαυρό. Χθες το βράδυ τον βρήκαμε σήμερα τον μοιραζόμαστε

Διαφήμιση

Βέβαια δεν είναι και η ανακάλυψη της Αμερικής, αλλά είναι από τους θησαυρούς που νομίζεις ότι κάθε φορά τους βρίσκεις για πρώτη φορά. Το περιοδικό Esquire εμφάνισε στο timeline μας ένα βίντεο από το 2012, τότε που η Κέιτ Άπτον ήταν το next big thing, με την 20χρονη τότε Κατερινούλα να κάνει πράγματα που βάζουν φωτιά στην ανδρική σκέψη.

Ένα λευκό και ξεφτισμένο φανελάκι που δεν κάνει σε μέγεθος ούτε σε μωρό, είναι αυτό που φοράει η Κέιτ και ευθύς εξ αρχής έρχεται η ατάκα που στέλνει στην παράνοια.

«Είναι λίγο μακρύ αυτό το φανελάκι… Φέρτε μου ένα ψαλίδι». Και το ψαλίδι φτάνει αμέσως στα χέρια της Κέιτ και εκείνη αρχίζει να κόβει στα δύο το φανελάκι.

Ένα χρατς, δύο χρατς, τρία χρατς και…πέφτει ο γενικός. Μετά από λίγα δεύτερα μαυρίλας, εμφανίζεται η Κέιτ χωρίς το φανελάκι και με τα χέρια της να προσπαθούν να φέρουν το βάρος του στήθouς της.

Το video έχει μπεριορισμό ηλικίας και θα το δεις εδω

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βγήκε με καuτό σορτσάκι στο πάρκο να κάνει νυχτερινή γυμναστική και μοίρασε υπογλώσσια – viral βίντεο

Δούκισσα Νομικού: Βίντεο – Με καuτό σορτσάκι “έκανε πασαρέλα” στην Ψαρρού και προκάλεσε αναστεναγμούς