in

Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ 2-1. Μόνος πρώτος στη βαθμολογία

Νίκη με 2-1 για τους ερυθρόλευκους στο άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης εξαιτίας ρίψης καπνογόνων στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός πέρασε μόνος πρώτος στη βαθμολογία με 17 βαθμούς αφήνοντας δεύτερη την ΑΕΚ με 16 και τρίτο τον ΠΑΟΚ που παρέμεινε στους 13!

Διαφήμιση

Στον αγώνα Ολυμπιακός ΠΑΟΚ εκτός από τα τρία γκολ σημειώθηκαν επίσης τέσσερα δοκάρια, τρία για τους γηπεδούχους και ένα για την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη!

Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός είχε την τύχη να προηγηθεί με 2-0 γρήγορα. Πρώτα ο Αγκιμπού Καμαρά στο 21′ έκανε το 1-0 και δέκα λεπτά αργότερα ο Μασούρας στο 31 σημείωσε το δεύτερο γκολ για τους ερυθρόλευκους που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 81′ με το γκολ του Μουργκ και μπήκε εκ νέου στο παιχνίδι, ωστόσο εν τέλει δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Φάληρο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
αλεξης κουγιας Παράνομα στοιχήματα και ξέπλυμα χρήματος στη ΛΑΡΙΣΑ με στημένους αγωνες

Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση των επτά αστυνομικών

Δεσποινα Βανδη

Δέσποινα Βανδή: Μετά το J2US συνάντησε το Βασίλη Μπισμπίκη! Που έκατσε; ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ