in

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός Live streaming: Ζωντανή μετάδοση για το κύπελλο

Ολυμπιακος Παναθηναικος Live streaming

Τον επαναληπτικό αγώνα δίνουν απόψε το βράδυ στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης ολυμπιακός και παναθηναϊκός μετά το 1-1 του πρώτου γύρου στη λεωφόρο την προηγούμενη εβδομάδα!

Ο αγώνας Ολυμπιακού Παναθηναϊκού που αποτελεί το μεγαλύτερο ντέρμπι στην ελλάδα γίνεται χωρίς την παρουσία φιλάθλων με μεγάλη θέληση και από τις δύο πλευρές για την πρόκριση!

Τον αγώνα Ολυμπιακός Παναθηναϊκός live streaming μεταδίδει η τηλεόραση της cosmote tv και μπορείτε αγοράζοντας το ημερήσιο pass να έχετε πρόσβαση μέσα από κινητό τηλέφωνο tablet και υπολογιστή!

Διαφήμιση

Φυσικά μπορεί να να δείτε το αγώνα ο+Ολυμπιακού Παναθηναϊκού live streaming αν είστε συνδρομιτής της cosmote tv μέσω δορυφόρου αφού έχετε τη δυνατότητα παρακολούθησης και από μία κινητή συσκευή On the go!

Για τους κατοίκους του εξωτερικού υπάρχει μετάδοση από ξένα δίκτυα που έχουν αποκτήσει τα δικαιώματα του αγώνα και μπορείτε να βρειτε links για τον αγώνα στο… live streAMING

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

ΕΦΑΓΕ 8 χρόνια ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ 33χρονος που σκότωνε αδέσποτες γάτες στην Αθήνα

Πώς να ετοιμάσετε ένα απολυμαντικό σπρέι για να καθαρίσετε το στρώμα από τα ακάρεα – Από το ξύδι στη μαγειρική σόδα