in

Οι αναλώσιμοι: Τα 5 σημάδια που αποδεικνύουν ότι μια γυναίκα σε θέλει μόνο για σεξ

Είναι πλέον γνωστό πως οι γυναίκες έχουν μάθει λειτουργούν πιο αντρικά και από τους άντρες τους ίδιους. Και όχι, δεν το λέμε για καλό αυτό. Φαίνεται πως η γυναίκα έχει χάσει τον ρόλο της, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που εκείνες επιδιώκουν να… χρησιμοποιήσουν έναν άντρα ως παιχνίδι του σεξ.

Μπορεί βέβαια αυτό να μην σε προβληματίζει, διότι ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση εσύ ικανοποιείς τις σωματικές σου ανάγκες, ωστόσο επειδή είναι στην ανθρώπινη φύση να επιθυμούμε αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε, μάντεψε ποια θα είναι η κατάληξη της συνεύρεσής σου με μια γυναίκα που σε θέλει μόνο για σεξ: Θα κολλήσεις μαζί της.

Πάρε λοιπόν τα μέτρα σου και φρόντισε να καταλάβεις τι ακριβώς (δε) ζητάει η παρτενέρ σου από σένα και μάθε να χειρίζεσαι σωστά τις καταστάσεις για να αποφύγεις τα… δράματα. Δε σε τιμά το γεγονός ότι δεν θέλει τίποτα παραπάνω από σένα, ούτε το ότι κάνει σεξ μαζί σου σημαίνει ότι είσαι ο νούμερο ένα εραστής. Δώσε προσοχή στα σημάδια που δείχνουν ότι για εκείνη δεν είσαι τίποτα παραπάνω από ένα καλό κρεβάτι και κανόνισε την πορεία σου.

Πρώην, η λύση ανάγκης

Το πιο συνηθισμένο προφίλ της γυναίκας που θέλει έναν άντρα μόνο για το σεξ είναι αυτό της πρώην. Όσο καλά και αν πέρασες μαζί της και ακόμα και αν την είχες στη ζωή σου πολύ καιρό, μην απορήσεις αν τη δεις να σέρνεται στο κρεβάτι σου χωρίς όμως να είναι πρόθυμη να ξαναμπεί στη ζωή σου. Αυτό σε βολεύει μόνο σε μία περίπτωση: Σε αυτή που την έχεις ξεπεράσει και απλά βρίσκεις ανοιχτή μια «δοκιμασμένη» πόρτα για σεξ. Δυστυχώς, ο πρώην σύντροφος είναι το πρώτο πρόσωπο που σκέφτεται όταν θελήσει να νιώσει… γυναίκα, πράγμα που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει σε σένα μόνο και μόνο επειδή σε θεωρεί λύση ανάγκης. Αν η ιστορία για σένα είναι τελειωμένη, όλα καλά. Αν όμως εσύ είσαι συναισθηματικά διαθέσιμος για εκείνη, φρόντισε να φυλαχτείς από το σεξ μαζί της.

Σε βρίσκει πάντα, εσύ ποτέ

Όσο καλό και αν είναι το σεξ μαζί σου, εκείνη εξαφανίζεται για ώρες ή μέρες μετά, για να σε ψάξει ξανά όταν θέλει να κοιμηθεί μαζί σου. Κοινώς, ο μόνος τρόπος να έρθεις σε επαφή μαζί της είναι να ξαπλώσετε στο ίδιο κρεβάτι. Δεν σου τηλεφωνεί, δεν κυκλοφορεί μαζί σου και δέχεται να σε συναντήσει μόνο στην περίπτωση που πρόκειται να κάνετε σεξ. Όσο για σένα; Δεν την βρίσκεις ποτέ στο τηλέφωνο, ούτε λαμβάνεις απάντηση στα μηνύματά σου. Δεν θέλει και πολύ να καταλάβεις.

Δεν ασχολείται με τη δική σου ικανοποίηση

Και ο λόγος είναι σαφής: Δεν την ενδιαφέρει να σε ικανοποιήσει. Δεν ασχολείται ιδιαίτερα μαζί σου, ούτε θεωρεί σημαντικό να κάνει στο κρεβάτι πράγματα που αρέσουν σε σένα. Αντιθέτως, σου ξεκαθαρίζει τι της αρέσει και τι όχι και απαιτεί να την ικανοποιήσεις, διαφορετικά ντύνεται και φεύγει. Σου θυμίζει κάτι; Ναι το έχεις κάνει κι εσύ σε γυναίκα, αλλά τώρα καταλαβαίνεις τι εστί απόρριψη.

Αποφεύγει να κοιμηθεί σπίτι σου

Έρχεται, κάνετε σεξ και βιάζεται να φύγει. Με άλλα λόγια, αποφεύγει την αμήχανη στιγμή που θα ξυπνήσεις και θα την πάρεις αγκαλιά ή -ακόμα χειρότερα- τη στιγμή που θα της ζητήσεις να μείνει για να φάτε μαζί.  Για εκείνη οι αγκαλιές είναι εκτός προγράμματος και άκρως περιττές. Σε θέλει για έναν συγκεκριμένο λόγο και μόλις ο σκοπός της επιτευχθεί αποχωρεί κυρία.

Δεν είσαι ο μόνος άντρας στη ζωή της

Δε στο ξεκαθαρίζει αλλά έχεις παρατηρήσει ότι μιλάει περίεργα στο τηλέφωνο ή πως η δραστηριότητά της στο Facebook είναι ιδιαιτέρως έντονη. Παίζει με άλλους, πράγμα που σημαίνει πως όταν βρει τον επόμενο να της κάνει καλό κρεβάτι θα σε χαιρετήσει με συνοπτικές διαδικασίες. Όχι, ούτε τύψεις νιώθει, ούτε σκοπεύει να συνεχίσει να σε βλέπει για να κάνει το «ψυχικό». Ουδείς αναντικατάστατος και φρόντισε να το εμπεδώσεις.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Νίνα Άγκνταλ: Βάζει το μαγιό, ανοίγει τα πόδια, ποζάρει και σηκώνει ανέμους. Φωτογραφίες

Τατιάνα Στεφανίδου: Είδε φωτογραφία της σε ηλικία 18 ετών και αναφώνησε: Τώρα είμαι πιο… τρελό γέλιο