in

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Γεώργιος Κελαϊδίτης για τη Φωτιά: Αυτά είναι τα τρία μέτωπα τώρα

Γεώργιος Κελαϊδίτης

Τρία μέτωπα κατακαίνε τη Βόρεια Εύβοια και υπάρχουν φόβοι η φωτιά να κατέβει και προς τα κεντρικά. Από το μεσημέρι και μετά αναμένονται Βόρειοι άνεμοι 7 με 8 μποφόρ αν η φωτιά πάλι κατεύθυνση προς το Μαντούδι θα κάψει όλη την Εύβοια

“Η Περιφέρεια και οι δύο δημοτικές αρχές, Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας και Ιστιαίας Αιδηψού, παλεύουν με κάθε μέσο να συντονίσουν και να υποστηρίξουν το έργο της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας προκειμένου να περιορίσουμε στο ελάχιστο τον κίνδυνο απώλειας ανθρώπινων ζωών, με δεκάδες επιχειρήσεις προληπτικών και αναγκαστικών εκκενώσεων οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, ενώ παράλληλα γίνεται η καλύτερη δυνατή χρήση των λιγοστών μέσων τα οποία ο κρατικός μηχανισμός μας έχει διαθέσει για την αντιμετώπιση μίας ασύλληπτης σε ένταση και διάρκεια φυσικής καταστροφής.

Τα μέτωπα αυτή τη στιγμή είναι τρία.

Διαφήμιση

Το πρώτο μέτωπο είναι στην Αγία Άννα – Στροφυλλιά – Κεράμεια –Σκεπαστή, ενιαίο και μεγάλο μέτωπο το οποίο κινείται προς βορά και νότο.

Το δεύτερο, το νότιο, είναι το νέο μέτωπο από Κρύα Βρύση – Ζωδόχο Πηγή – Κήρινθο και δίνεται μάχη με εναέρια μέσα, επίγειες δυνάμεις και χωματουργικά μηχανήματα για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών, για να μην επεκταθεί η φωτιά στην κεντρική Εύβοια και περάσει στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

Και το τρίτο, μεγάλο σε μήκος μέτωπο στο από το Δρυμώνα μέχρι το Ψαροπούλι Βασιλικών. Είναι ένα ενιαίο, πολύ μεγάλο μέτωπο το οποίο απειλεί το Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού.”

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Air condition και αιθαλομίχλη: Φέρνει μέσα τα σωματίδια; Όλη η αλήθεια για τα κλιματιστικά

Απάτη: Έτσι σου κλέβουν τους κωδικούς της τράπεζας. Ολοι οι τρόποι. ΔΙΑΔΩΣΤΕ το. Πως θα προστατευτείς;