in

Ντάφνι Τζόι: Με μπραζίλιαν μαγιό το πιο γεμάτο κορμί της Showbiz πάει για μπάνιο


Είναι από τα πιο γεμάτα, στο σύνολο τους, κορμιά που θα δεις. Η Daphne Joy ξεκίνησε τα μπάνια της και το πρώτο μαγιό κάνει spoiler για τη συνέχεια.

Ο όρος Milf φτιάχτηκε για εκείνες τις γυναίκες που βρίσκονται μεταξύ 40-47 ετών και είναι σέξι μαμάδες. Όμως σιγά σιγά το ηλικιακό φάσμα άλλαξε και μπορούσε να συμπεριλάβει και νεότερες.

Η Daphne Joy για παράδειγμα, έκανε στα 27 της τον γιο του 50 Cent και τώρα στα 36 της είναι μια γυναίκα που θα την χαρακτήριζες και ως απόλυτο Milf δείγμα.

Διαφήμιση

Τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου έκανε μπάνιο στην πισίνα της. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή για να βγει στην παραλία «αθρόα» και να κάνει τον μεγάλο σαματά. Σε ένα από τα πρώτα της μπάνια – σε παραλία του Μαϊάμι προφανώς, πού αλλού; –

Η Daphne Joy επέλεξε να φορέσει ένα two pieces μαγιό που ήταν φωτιά και πάνω και κάτω.

Πριν από κάθε περιγραφή χρειάζεται να γνωρίζετε ότι η Daphne έχει ένα κορμί που είναι πλούσιο σε κάθε του σημείο. Το στήθος της είναι στα ανώτερα επίπεδα και τα οπίσθια της απαντώνται στον ορισμό των ιδανικών οπισθίων.

Το μπικίνι της ήταν στράπλες στο πάνω μέρος, κάτι που σημαίνει ότι το στήθος της θα μπορούσε άνετα να το καλύψει, και μπραζίλιαν στο κάτω, κάτι που σημαίνει ότι τα οπίσθια της το κάλυψαν για τα καλά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τάμι Χέμπροου: Με τέτοια προσόντα θα χάσεις τα λόγια σου. Σε κάθε φωτογραφία θα λες ένα «Ωωωωω» όπως 17εκ followers

Μαρία Μπακοδήμου: Αληθινή εξομολόγηση – Ο καρκίνος και η νύχτα που δεν θα ξεχάσει ποτέ