in

Νίκος Οικονομόπουλος: Του τα έχωναν για τη θεία κοινωνία όμως στη Μύκονο σε κορωνοπάρτι τσίμπησε τον Κορωνοιό!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε γίνει στόχος πριν περίπου ένα χρόνο όταν δήλωνε ότι κοινωνούσε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, οτι δεν φοβάται τη θεία κοινωνία για τον κορονοϊό και ότι θα λάμβανε το σώμα και το αίμα του κυρίου ακόμα και αν πριν είχε κοινωνήσει ένας λεπρός.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν είχε κάνει το εμβόλιο και φυσικά για αυτό είναι υπεύθυνος μόνος του. Μακάρι με τη δύναμη του Θεού να καταφέρει να βγει από αυτή την περιπέτεια σύντομα και χωρίς να μείνουν κουσούρια.

Διαφήμιση

Ο τραγουδιστής δεν κόλλησε σε καμία Θεία Κοινωνία τον κορωνοϊό αλλά αντίθετα κόλλησε κατά τις διακοπές του και την συνάθροιση με πολλά άλλα άτομα στην Μύκονο

H κατάσταση της υγείας του το τελευταίο 24ωρο είναι σταθερή παραμένει με παροχή οξυγόνου υψηλής πίεσης και οι γιατροί παραμένουν επιφυλακτικοί και έτοιμοι να παράσχουν οτιδήποτε χρειαστεί.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή έδειχνε σημάδια βελτίωσης, ωστόσο χρειάστηκε να του χορηγηθεί οξυγόνο υψηλής ροής.

Από χθες το απόγευμα έχει πέσει ο πυρετός του, η κλινική του εικόνα παρουσιάζει βελτίωση κι αν συνεχίσει έτσι, τη Δευτέρα αναμένεται να αποφασίσουν οι γιατροί εάν θα πάρει εξιτήριο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ιωάννα Τούνη: Ανέβασε τη φωτογραφία για να επιστρέψουν οι followers. Αυτό που έγινε όμως δε το περίμενε ποτέ

Αφγανιστάν: Ποια μεταλλεύματα; Οι Ταλιμπάν παράγουν το 90% της ηρωίνης. Ταΐζουν όλο τον κόσμο σκληρά ναρκωτικά