in

Νικόλ Μέγιερ: Είναι ΤOYΜΠΑΝΟ λέμε. Βάζει-βγάζει τα μαγιό και δείχνει τις καμπύλες της. Φωτογραφίες

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχει φωτογραφηθεί για το περιοδικό «Sports Illustrated», από όπου και έγινε ευρέως γνωστή.
Αν μας ρωτούσαν ποιες είναι οι γυναίκες που θεωρούμε πιο ωραίες με βάση την εθνικότητα τότε θα σας λέγαμε αναμφίβολα τις Νοτιοαφρικανές. Εκτός του ότι έχουμε πολλά παραδείγματα που μας έρχονται στο μυαλό (λέγε με Καντίς Σουάνπολ), είναι μια χώρα που προσφέρει τεράστια «βιοποικιλότητα» στο ωραίο φύλο.

Έχεις μαύρες, σοκολατένιες, πανύψηλες ξανθές με γαλανά ή ανοιχτά πράσινα μάτια ένεκα των Ολλανδικών γονιδίων, έχεις και μελαψές με καραμελένιο δέρμα. Πού αλλού θα βρεις κάτι τέτοιο;

Κι αν για τις ξανθές με πράσινα μάτια έχουμε τη Σουάνπολ, για την τελευταία κατηγορία φροντίζει η Νικόλ Μέγιερ, η οποία είναι η αποθέωση της μελαχρινής ομορφιάς.

Διαφήμιση

Κι επειδή η αλήθεια είναι ότι δεν είχε πάρει τον χώρο που της αρμόζει, η Perlita Swimwear την πήρε, την πέταξε σε μια παραλία με μεγάλους βράχους, την έντυσε με πολλά μαγιό και της έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθεί.

Να αναδείξει για την ακρίβεια το πετρόχτιστο κορμί της και ιδιαιτέρως τους πολύ δυνατούς γλουτούς της. Μέγιερ-α η Νικόλ!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

ΙΡΑΝ: Ποια Μάχσα Αμίνι; Δες τι είχε γίνει με το θάνατο 20χρονης καλλονής με Porsche στην Τεχεράνη – Φωτογραφία

Survivor Ελλάδας: Έγκυος η Βρισηίδα Ανδριώτου; – Η φωτογραφία που προβλημάτισε τους followers – Η απάντηση του Μαρτίκα