in

Νίκαια τροχαίο: Έτσι έγινε το δυστύχημα με την 7χρονη. Video

Ένα βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το δελτίο ειδήσεων του Star Channel όπου δείχνει καρέ καρέ το δυστύχημα που σημειώθηκε στη Νίκαια με τραγικό απολογισμό το θάνατο μιας 7χρονης κοπέλας και τον τραυματισμό μιας 12χρονης ακόμα.

Στο βίντεο φαίνεται ότι έχει πιάσει κόκκινο φανάρι και στη δεξιά λωρίδα σταματάει το τουριστικό λεωφορείο που επιστρέφει με τις τρεις γυναίκες από τη θάλασσα.

Διαφήμιση

Οι τρεις γυναίκες κατεβαίνουν και η ενήλικη που συνοδεύει τα δύο παιδιά προς στιγμή φαίνεται αναποφάσιστη αν θα περάσει το δρόμο ή όχι.

Στη σειρά βρίσκονται τέσσερα οχήματα και τρία μηχανάκια που περιμένουν να ανάψει το πράσινο φανάρι για να ξεκινήσουν την πορεία τους. Κατά σειρά είναι το λεωφορείο, δίπλα του ένα ΙΧ αυτοκίνητο, στη συνέχεια ένα φορτηγό σχετικά μικρό και τελευταίο το χωματουργικό φορτηγό.

Κάποια στιγμή η γυναίκα πιάνει τα δύο κορίτσια από το χέρι και προσπαθεί να περάσει το δρόμο.

Στο βίντεο έχουν καταγραφεί όλα τα οποία βέβαια το STAR δεν προέβαλε. Αυτό που μπορεί να συμπεράνει κάποιος για τα ενδεχόμενα είναι τρια και σύμφωνα με τις μαρτυρίες.

Πρώτο ενδεχόμενο είναι οι τρεις γυναίκες να έφτασαν στη νησίδα απέναντι όμως επειδή είναι στενή δεν μπόρεσαν να ανέβουν όλοι πάνω σε αυτήν για να προστατευτούν από τα οχήματα με αποτέλεσμα όταν ξεκίνησε το φορτηγό κανονικά επειδή άναψε το πράσινο να παρέσυρε τα παιδιά.

Δεύτερο ενδεχόμενο είναι απλά να άναψε το πράσινο να ξεκίνησε το φορτηγό και να μην είδε τις τρεις γυναίκες

Και τρίτο ενδεχόμενο είναι το φορτηγό επειδή προφανώς ήθελε να στρίψει αριστερά να ξεκίνησε ελάχιστα πιο νωρίς παραβιάζοντας τον κόκκινο σηματοδότη ώστε να προλάβει να στρίψει προτού ξεκινήσει και η κυκλοφορία από το απέναντι ρεύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και άλλα βίντεο που έχουν καταγράψει το δυστύχημα που συνέβη νωρίς το απόγευμα και η τροχαία θα εξετάσει το τι ακριβώς συνέβη

ΔΕΙΤΕ το VIDEO

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
φεστιβαλ τηνου 2021

Τήνος: Φεστιβάλ Τήνου 2021. Το πρόγραμμα

Τζούλια Κόλλια: Ο μακάβριος τρόπος που γνώρισε τον άντρα της. Φτου φτου φτου