in

NBA – Ο Λούκα Ντόντσιτς γράφει ιστορία: 6 συνεχόμενα ΤΡΙΠΛ-ΝΤΑΜΠΛ με 30+ ΠΟΝΤΟΥΣ!

Ο Σλοβένος άσος των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς, έθεσε νέα στάνταρντ στο NBA, κατακτώντας μια πρωτιά που δύσκολα θα αμφισβητηθεί. Ο Ντόντσιτς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του NBA που έκανε 6 συνεχόμενα ΤΡΙΠΛ-ΝΤΑΜΠΛ με 30+ ΠΟΝΤΟΥΣ, μια επίδοση που σφραγίζει την κυριαρχία του στο παιχνίδι.

Λούκα Ντόντσιτς

Ξεκινώντας στις 2 Μαρτίου 2024, ο Ντόντσιτς οδήγησε τους Μάβερικς σε 6 νίκες, μετρώντας κατά μέσο όρο 35.5 πόντους, 10.3 ριμπάουντ και 10.8 ασίστ. Σε κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια, ο Ντόντσιτς κυριάρχησε στο παρκέ, γεμίζοντας τη στατιστική του λίστα και οδηγώντας την ομάδα του στην επιτυχία.

Διαφήμιση

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντόντσιτς δεν είναι απλά ένας scorer. Η ομαδικότητα και η ευφυΐα του στο παιχνίδι τον καθιστούν έναν από τους πιο πλήρης παίκτες στο NBA, ικανό να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του και να επηρεάσει το παιχνίδι με πολλούς τρόπους.

Η ιστορική επίδοση του Ντόντσιτς έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από επιτυχίες που τον έχουν καταστήσει ήδη έναν από τους κορυφαίους παίκτες του NBA. Σε ηλικία 25 ετών, ο Ντόντσιτς έχει ήδη 5 All-Star συμμετοχές, 4 All-NBA First Team επιλογές και 1 NBA Rookie of the Year βραβείο.

Με τον Ντόντσιτς στο τιμόνι, οι Ντάλας Μάβερικς ονειρεύονται ένα λαμπρό μέλλον, με τον Σλοβένο άσο να γράφει ιστορία και να αφήνει το δικό του στίγμα στο NBA.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η κρίση των 50: Φόβος, αλλαγές και διαφορές στα δύο φύλα. Τι φοβούνται άνδρες και γυναίκες

Γιώργος Λιάγκας σε Ελένη Βουλγαράκη για το Φώτη Ιωαννίδη την τριάρα και τον έρωτα: Σε μισώ