Μια σερβιτόρα έβγαλε φωτογραφία τα ματωμένα της πόδια! Γκρεμίστηκε το Διαδίκτυο!

Ψηλοτάκουνα … Το αιώνιο πρόβλημα της μισής ανθρωπότητας!
Τέτοια εξαίσια παπούτσια φοριούνται σε ειδικές περιστάσεις. Φυσικά αν τα φοράς όλη μέρα είναι ακόμη μεγαλύτερο το πρόβλημα. Ο Διευθυντής ενός εστιατορίου είχε βάλει βέτο και έπρεπε όλες οι σερβιτόρες του στην καναδική επαρχία της Αλμπέρτα να φοράνε ψηλοτάκουνα…

Πρόσφατα δημοσιεύθηκε στο Facebook συγκλονιστική εικόνα με τα ματωμένα πόδια μετά από 12 ώρες εργασίας στο εστιατόριο. Η κοπέλα είχε φουσκάλες και ματωμένα πόδια , παρά το γεγονός ότι φορούσε ακριβά παπούτσια από τον Karl Lagerfeld. Η φωτογραφία αυτή γκρέμισε το διαδίκτυο σε ταχύτητα φωτός. Ως αποτέλεσμα να λάβει μεγάλη υποστήριξη από τους χρήστες του Διαδικτύου.

1

Η Nicola Gavins δημοσίευσε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία του αιματηρού ποδιού της και άφησε για μας ένα ισχυρό μήνυμα: “Θέλω να δείξω σε όλους όσους επισκέπτεται το εστιατόριο Joey αυτό. Η πολιτική τους είναι ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να φοράνε ψηλοτάκουνα παπούτσια, παρά το γεγονός ότι από την ιατρική γνωρίζουμε ότι πρέπει να τα φοράμε λίγες ώρες. Ο Διευθυντής μας απαγόρευσε να φοράμε ίσια παπούτσια. Επιπλέον, μετά από αυτό της ζητήθηκε να αποχωρήσει την επόμενη ημέρα.

Επίσης δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να αγοράσουν μόνοι τους τα ρούχα.

Η Nicola Gavins ήθελε να επιστήσει την προσοχή του κοινού στην αδικία εις βάρος των γυναικών.

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

Τα 10 πιο ισχυρά σημάδια-ενδείξεις για να αναγνωρίσετε ένα παιδί Ίντιγκο

18 σημάδια που μαρτυρούν ότι είσαι ένας ψυχικά διορατικός άνθρωπος – Μπορείς να λαμβάνεις ψυχικά σινιάλα και αύρες ανθρώπων χωρίς να το συνειδητοποιείς!