Μεθυσμένος πήρε ταξί από την Δανία στη Νορβηγία και μετά δεν πίστευε τον λογαριασμό

Απίστευτη είναι η ιστορία ενός Νορβηγού από το Όσλο ο οποίος έγινε το πρόσωπο των ημερών. Ήπιε τόσο πολύ που αποφάσισε να διασχίσει τρία κράτη με ταξί.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της αλλαγής του χρόνου στην πρωτεύουσα της Δανίας, Κοπεγχάγη, όταν ένας επισκέπτης από τη γειτονική Νορβηγία κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Κάποια στιγμή αποφάσισε πως ήταν η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι του.

Είχε όμως πιθανότατα ξεχάσει πως το σπίτι του απείχε μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα.  Ο απτόητος, όμως, και μεθυσμένος επισκέπτης ήταν αποφασισμένος να επιστρέψει και το έκανε πράξη.

H απόσταση που έκανε το ταξί, ξεκίνησε από την Νορβηγία μετά διέσχισε σχεδόν όλο την Σουηδία και κατέληξε στην Δανία

Man takes a taxi from Copenhagen, Denmark, to Oslo, Norway and leaves without paying

Κάλεσε ένα ταξί και του ζήτησε να κάνουν την απόσταση των 6 ωρών, διασχίζοντας 3 κράτη (Δανία, Σουηδία, Νορβηγία). Όταν όμως έφτασαν στο Όσλο, ο μεθυσμένος άντρας αρνήθηκε να πληρώσει τον οδηγό για το πολύωρο ταξίδι του.

Το γεγονός το επιβεβαίωσε και η αστυνομία του Όσλο στην Νορβηγία

Για τη επίλυση του περιστατικού κλήθηκε η νορβηγική αστυνομία, η οποία αφού ανάγκασε τον άντρα να πληρώσει 18.000 κορώνες Νορβηγίας (2.500 ευρώ) στον ταξιτζή, στη συνέχεια δημοσιοποίησε την υπόθεση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

[dailymail] [toc]

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.

loading…

You may also like

Διάβασε περισσότερα

Σπιρουλίνα: Τι είναι και ποια τα οφέλη που μας προσφέρει?

Πατέρας Αντωνιος Παπανικολάου

Βραβείο Καλύτερου Ευρωπαίου Πολίτη στον πατέρα Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου