in

Megan Fox: Ροκάρει με διάφανο μαύρο φόρεμα στο Λος Άντζελες. Η Φωτογραφία έπος, που σάρωσε τα likes

Η Μέγκαν Φοξ σίγουρα ξέρει πώς να κλέψει τις εντυπώσεις. Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην καλλονή των Transformers, όταν εμφανίστηκε στην VIP προβολή της συνεργασίας Jimmy Choo x Mugler στο Λος Άντζελες, στις 8 Φεβρουαρίου.

Η ηθοποιός ήταν γεμάτη αυτοπεποίθηση, ενώ φορούσε ένα σέξι, διάφανο, κορσέ φόρεμα του αείμνηστου σχεδιαστή Thierry Mugler, ο οποίος απεβίωσε τον προηγούμενο μήνα, σε ηλικία 73 ετών.

Διαφήμιση

Τα μακριά πόδια και το ντεκολτέ της Μέγκαν αναδεικνύονταν πλήρως με το μαύρο φόρεμα. Τα διάφανα πάνελ που είχε δημιουργούσαν το χαρακτηριστικό στυλ επιστημονικής φαντασίας του Mugler. Η κοντή φούστα, το σκούρο καλσόν και μυτερά στιλέτα με αλυσίδες στους αστράγαλους τονίζουν τη λάμψη της σταρ.

Η ηθοποιός του Jennifer’s Body ήταν πρόθυμη να ποζάρει για τους φωτογράφους, δίνοντας μια ματιά σε κάθε γωνία του συνόλου της, όσο βρισκόταν στο κόκκινο χαλί. Αξιοποιώντας στο έπακρο τα φώτα της δημοσιότητας, η Μέγκαν πέρασε σαγηνευτικά το χέρι της μέσα από τα μαλλιά της, ενώ έβαλε το άλλο στο ισχίο της, χαμογελώντας διακριτικά.

Φυσικά, υπήρχε ένα αξεσουάρ που ήθελε να επιδείξει, καθώς η σταρ φορούσε το γιγάντιο διαμαντένιο και σμαραγδένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της, από τον αρραβωνιαστικό Machine Gun Kelly. Από τη στιγμή που της το έδωσε, δεν έχει φύγει ποτέ από το χέρι της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

«Σπίτι με το MEGA» με τον Γιάννη Πάριο: Τι λένε ο Αντώνης Ρέμος και η Πέγκυ Ζήνα για τη βραδιά που έρχεται;

Ναταλία Δραγούμη: H υπέροχη, σέξι φωτογραφία της με μαγιό από το καλοκαίρι του 2015