in ,

Με την Φανέλα της ΑΕΛ και της Βέλες Σάρσφιλντ, ένα γεμάτο αγάπη Αντίο στον δικό μας Οράσιο (video & pics)

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Στον Ιερό Καθολικό Ναό Ιεράς Καρδίας του Ιησού στη Λάρισα, μέσα σε κλίμα θρήνου και οδύνης, εψάλη το μεσημέρι η εξόδιος ακολουθία για τον Οράσιο Μοράλες, που χάθηκε μόλις στα 75 του χρόνια.
Η Λάρισα, «αποχαιρέτισε» μια σπουδαία, μία εμβληματική ποδοσφαιρική φυσιογνωμία στην ιστορία της ΑΕΛ, που όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, «ο Λαρισαίος που γεννήθηκε κατά λάθος στην Αργεντινή» και είχε μία τεράστια προσφορά στο Λαρισινό ποδόσφαιρο…
Ήταν εκεί οι συμπαίκτες του οι μαθητές του οι παράγοντες που τον αγάπησαν και τους αγάπησε, οι δημοσιογράφοι και οι φίλαθλοι οπαδοί της ομάδας που ήξεραν τον Οράσιο σαν τον γίγαντα με την καρδιά μικρού παιδιού.
O Γιάννης Αλέξούλης, που εκφώνησε τον επικήδειο, και ο Νίκος Βλαχούλης έφεραν και εναπόθεσαν στο φέρετρο την φανέλα των παλαιμάχων, ενώ η οικογένειά του έβαλε την φανέλα της ΑΕΛ και της Βέλες Σάρσφιλντ.
Η οικογένεια του pressing 90,1 και του pressing.gr ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο αυτό φίλο που θα μας λείψει πολύ και εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στους οικείους του.
Υποσχεθήκαμε ένα μόνο πράγμα στον καλό μας Οράσιο.
Με όση, μικρή δύναμη έχουμε, θα φροντίσουμε να τον μνημονεύουμε και δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί το όνομά του.
Καλή αντάμωση Οράσιο.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Κορωνοϊός: Συλλήψεις για «κορωνοπάρτι» στην Λέσβο

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Τέλη Κυκλοφορίας 2021: Παράταση μέχρι την Δευτέρα για τα τέλη κυκλοφορίας