in

Μάρκος Σεφερλής: Έφαγε κέρατο μέσα στο ίδιο του το ΘΕΑΤΡΟ. Αδιανόητο αλλά συνέβη. Τον ΑΠΑΤΗΣΕ η ΓΥΝΑΙΚΑ του!

μάρκος σεφερλής

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει μιλήσει για το χωρισμό του από την πρώην γυναίκα του και έχει αναφέρει και ένα περιστατικό το οποίο είναι πραγματικά αδιανόητο.

Αυτή είχε εραστή, ο Μάρκος Σεφερλής το έμαθε και έπαιζαν και οι τρεις μαζί πάνω στη σκηνή επιθεώρηση για να μην κατέβει η παράσταση!

Μάρκος σεφερλης

Διαφήμιση

Προσαρμόστηκε στις συνθήκες και σφίγγοντας τα δόντια, κατάφερε να τελειώσουν την σεζόν χωρίς να διαλυθεί ο θίασος, ξεπερνόντας το ότι η γυναίκα του ήταν πια ζευγάρι με τον κουμπάρο τους.

Να τα ακούει αυτά ο Άρης Σερβετάλης θέλησε να κατεβάσει την παράσταση και να αφήσεις ανέργους τόσους ηθοποιούς εξαιτίας του εμβολιασμού για τον κορονοϊό

Το ΣΟΚ, την πίκρα, την απόγνωση που ένοιωσε όταν έπιασε την τότε σύζυγο του με τον συνεργάτη και κουμπάρο τους, τώρα είναι μακρινές αναμνήσεις και μαθήματα ζωής που δεν του έχουν αφήσει – όπως φαίνεται από τις συνεντεύξεις του κανένα σημάδι.

Περίεργο; Μα και ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, και όλα συνέβησαν ώστε να κάνει την υπέροχη οικογένεια, τον υπέροχο γιο, με την υπέροχη σύζυγο του Έλενα Τσαβαλιά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ζωζώ Σαπουντζάκη ηλικία: Είπε την ηλικία της αλλά τα κουκιά δε βγαίνουν. Πόσο ετών είναι σήμερα;

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποιοι είναι οι ηθοποιοί που παρευρέθηκαν στην πολυαναμενόμενη δίκη του