in

Μαρία Σολωμού: Πού γιόρτασε τις Απόκριες και χόρεψε μέχρι το πρωί;

Μαζί της είχε τη φίλη της και μοντέλο, Κατερίνα Πεφτίτση!

Καθαρά Δευτέρα σήμερα και πολλοί από εμάς βγήκαμε χθες για ποτό με την παρέα μας, γελάσαμε, χορέψαμε και ξεφαντώσαμε. Άλλοι μασκαρεμένοι και άλλοι με τα κανονικά τους ρούχα, όλοι όμως με διάθεση στα ύψη. Άλλωστε, αυτό έχει σημασία, η καλή διάθεση.

Τα μπαράκια στο κέντρο της Αθήνας γέμισαν το βράδυ της Κυριακής 6/3 και στο δρόμο συναντούσες μόνο χαμογελαστά πρόσωπα. Κάπου εκεί, μέσα στο πλήθος, ήταν και η ακομπλεξάριστη Μαρία Σολωμού.

Η αγαπημένη ηθοποιός πραγματοποίησε τρία InstaStories από την βραδινή της έξοδο, μαρτυρώντας σε ποιο μπαρ χόρεψε με την ψυχή της.

Διαφήμιση

Στο Rock ‘n’ Roll, το οποίο βρίσκεται στο Κολωνάκι, έκανε πανικό η Μαρία Σολωμού!

Mάλιστα, είχε και την παρέα της Κατερίνας Πεφτίτση, to plus size model, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Στο παραπάνω βίντεο, το μοντέλο τραβά με την κάμερα του κινητού της την 47χρονη καλλιτέχνιδα να χορεύει και λέει με χιούμορ: «Η Μαρία ντύθηκε Μαρία. Απίστευτο! Του χρόνου θα ντυθώ κι εγώ». Το εν λόγω βιντεάκι αναδημοσίευσε στον προφίλ της στο Instagram η Μαρία Σολωμού.

Όσοι δεν βγήκατε χθες, πάρτε σήμερα τους φίλους σας τηλέφωνο, μασκαρευτείτε, πηγαίντε σε βουνό να πετάξετε χαρταετό, να φάτε θαλασσινά, να πιείτε και να γελάσετε! Μία φορά τον χρόνο είναι οι Απόκριες και είναι μία καλή ευκαιρία για διασκέδαση και πειράγματα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Molly-Mae Hague: Υποβλήθηκε σε χειρουργική αφαίρεση καλοήθους όγκου στο στήθος – Δείχνει την ουλή της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έφαγε και τώρα καίει τις θερμίδες στο γυμναστήριο