in

Μαρία Κορινθίου: Πώς ήταν όταν διένυε ακόμα την δεκαετία των 30; – Φωτογραφία

Eντυπωσιακή, όπως και τώρα

Δεν χωρά αμφιβολία ότι η Μαρία Κορινθίου ανήκει στην κατηγορία των πιο εντυπωσιακών γυναικών ηθοποιών της ελληνικής showbiz. Αυθόρμητη, αυθεντική και κορμάρα, έχει κερδίσει τον θαυμασμό των ανδρών και την αγάπη μας.

Το βράδυ της Τετάρτης 16/3, η 42χρονη καλλιτέχνιδα έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και βρήκε μία φωτογραφία της, η οποία τραβήχτηκε -όπως γνωστοποιεί η ίδια- πριν οκτώ χρόνια, όταν ήταν, δηλαδή, 34. Χωρίς δισταγμό, την δημοσίευσε στα Ιnstagram Stories της, θυμίζοντάς μας πώς ήταν την εποχή που διένυε τη δεκαετία των 30. Πανέμορφη και ελκυστική, όπως και τώρα. Εσείς, τι λέτε;

Διαφήμιση

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, η Μαρία Κορινθίου ποζάρει με ένα βραδινό, στράπλες φόρεμα, το οποίο αναδεικνύει το πλούσιο στήθος της και αποτελεί δημιουργία του δημοφιλούς σχεδιαστή μόδας και ιδιοκτήτη καταστήματος ρούχων Βασίλειου Κωστέτσου. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε μία ψηλή αλογοουρά, τονίζοντας έτσι τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Αποπνέοντας σεξαπίλ και αυτοπεποίθηση, στρέφει το βλέμμα της αριστερά και κάτω και είναι μία θεά!

Αν και το πρόσωπό της μπορεί να δείχνει πιο νεανικό στην εν λόγω φωτογραφία συγκριτικά με το όπως είναι σήμερα, παραμένει το ίδιο σέξι και θελκτική. Κατά γενικό κανόνα, μία 40άρα πατάει πολύ καλύτερα στα πόδια της από μία 20άρα και μία 30άρα και αυτό η Μαρία Κορινθίου το γνωρίζει πολύ καλά.

Η Mαρία Κορινθίου σήμερα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Υιοθέτησε τα λαμπερά μαλλιά και τα τονισμένα της φρύδια

Ντόρα Μακρυγιάννη: Το μυστικό μακιγιάζ για καλοσχηματισμένα και ζουμερά χείλη