in

Μάνος Βακούσης: «Ο βιασμός υπάρχει στη φύση του ανθρώπου»

Όσα δήλωσε ο ηθοποιός για τους προφυλακισμένους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Μάνος Βακούσης, με αφορμή την παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων», στην οποία πρωταγωνιστεί, παραχώρησε συνέντευξη το μεσημέρι της Τετάρτης 9/2 στο «Love It».

Ο ηθοποιός, με καταγωγή από τη Σαντορίνη, έχει έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, μεταξύ αυτών, «Ο Ιατροδικαστής», «Αύγουστος», «Πλούτος», αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές, ανάμεσά τους οι «Έτερος Εγώ» και «Δεληγιάννειον Περθαναγωγείον». Επίσης, έχει συνεργαστεί με τον προφυλακισμένο για σεξουαλικά αδικήματα Δημήτρη Λιγνάδη.

Διαφήμιση

Για το θεατρικό έργο «Η Αυλή των Θαυμάτων», o 64χρονος καλλιτέχνης υποστήριξε: «Η “Αυλή των Θαυμάτων” είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση. Όλοι οι συντελεστές της παράστασης έχουν ένα όραμα για το έργο αυτό, που είναι του Ιάκωβου Καμπανέλλη, θα ανακαλύψουμε τι είναι θαύμα».

Σχετικά με τους δύο προφυλακισμένους συναδέλφους του, Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη, και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποιητική συμπεριφορά που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχολίασε: «Τώρα βγήκαν και μίλησαν. Αυτά γινόντουσαν πάντα. Το θέμα είναι πώς διαχειρίζεται ο καθένας τη μορφή εξουσίας του, αυτό μας διδάσκει και το θέατρο. Καταρχάς δεν ξέρουμε τι έχει γίνει.  Δεν μπορεί να λένε ψέματα τόσοι άνθρωποι. Δεν μπορώ να πω κάτι, Η δικαιοσύνη θα μιλήσει. Έχω παίξει με τον Λιγνάδη, έχω γνωρίσει τον πατέρα του. Δεν είχα καταλάβει αυτά που λέγονται, δεν μπορείς να βρεις άκρη».

«Ο βιασμός υπάρχει στη φύση του ανθρώπου, είτε ψυχολογικά είτε σωματικά. Για μένα ο χειρότερος βιασμός είναι ο ψυχολογικός που σε φτάνει στα όρια της αυτοκτονίας. Σε κάθε αρσενικό, όπως και σε εμένα, του αρέσουν οι γυναίκες» τόνισε, στη συνέχεια, ο Μάνος Βακούσης.

«Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ατομική εσωτερική εξέλιξη. Εγώ νιώθω καθαρός με τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον, μόνο η δικαιοσύνη μπορεί» κατέληξε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Τζούλια Αλεξανδράτου: Τι ανέβασε πάλι! Πάει για μόνιμο Ban από το instagram. Φωτογραφία

Εβελίνα Σκίτσκο: Έτοιμη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το μοντέλο του GNTM