in , , ,

Λόγω Τιμής: Έρχεται μετά από 20χρόνια! Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ(video)

Μια παρέα φίλων ξεκίνησε την κοινή της ζωή τη δεκαετία του 90. Και η ζωή αυτή συνεχίζεται στο σήμερα μετά από 20 χρόνια!
Ο Μάνος, ο Μιχάλης, ο Βασίλης,ο Άρης, η Ηρώ, η Μάνια, η Αθηνά και η παλιοπαρέα του «Λόγω Τιμής» επιστρέφει στις οθόνες μας στην αρχή της ερχόμενης σεζόν και όλοι όσοι αγαπήσαμε τον πρώτο κύκλο της σειράς, αναμένεται να λατρέψουμε τον δεύτερο.
Μια παρέα φίλων έρχεται ξανά, για να μας θυμίσει την αξία της φιλίας, της αγάπης και της αφοσίωσης.
Το ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ, η εμβληματική σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες, επιστρέφει.
Με την υπογραφή των: Μιρέλλας Παπαοικονόμου στο σενάριο, Λάμπη Ζαρουτιάδη στη σκηνοθεσία, Δημήτρη Παπαδημητρίου στη μουσική, Γιάννη Δρακουλαράκου στη διεύθυνση φωτογραφίας και με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, επιστρέφει ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Φιλία και αγάπη. Καριέρα και οικογένεια. Σύντροφοι και παιδιά.
Μιρέλλα Παπαοικονόμου
«Το «Λόγω Τιμής, Είκοσι χρόνια μετά» είναι ένα υπέροχο ταξίδι με συνταξιδιώτες παλιούς και καινούργιους αγαπημένους φίλους. Ένα ταξίδι γεμάτο αναμνήσεις, όμορφες εικόνες, συγκίνηση, χαρά, αγάπη, αλλά πάνω απ’ όλα, αλήθεια. Εύχομαι ο κόσμος να το αγαπήσει όσο το αγαπήσαμε κι εμείς. Είναι και θα είναι πάντα για μας το Λόγω Τιμής της ζωής μας.»
Λάμπης Ζαρουτιάδης
«Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό και γοητευτικό να ξαναβρίσκεσαι με την ίδια παρέα μετά από τόσα χρόνια, όταν τόσα πολλά έχουν μεσολαβήσει και αλλάξει στις ζωές όλων μας και παρόλα αυτά να μοιάζει σαν να μην πέρασε μια μέρα».

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Ζώδια: Αυτοί είναι οι 3 Αταίριαστοι Συνδυασμοί Ζωδίων

Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Μάγεψε η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος στον Πολύγυρο Χαλκιδικής