in ,

Λεμόνι: Βάλε ενα λεμόνι στην κατάψυξη και στη συνέχεια άλεσέ το, μόλις το δοκιμάσεις σε θα ξεκολλάς

Ο χυμός λεμονιού είναι πηγή βιταμίνης C ενω κάνει νόστιμο το φαγητό.
Αυτό που δεν ξέρεις όμως είναι οτι η φλούδα έχει 10 φορές περισσότερο βιταμίνη και μια φανταστική γευση. Άλλωστε σε πολλά γλυκά και φαγητά βάζουμε ξύσμα φλούδας λεμονιού
Σας έχουμε μια εκλπηκτική ιδέα που μόλις δοκιμάσαμε!
Πάρτε ένα λεμόνι, αφού το πλύνετε βάλτε το στην κατάψυξη, μπορείτε ολόκληρο μπορείτε και σε τέταρτα
Μόλις παγώσει, τουλάχιστον 5-6 ώρες τρίψτε το ολόκληρο και δοκιμάστε, μια καινούρια γεύση στον ουρανίσκο σας στην οποία δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε.
Βάλτε το σε φαγητό, στα δημητριακά σε σούπες η κρέας!

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς. Email επικοινωνια στο [email protected]