in

Λάουρα Νάργες: Σοκάρει με ΟΛΟΓYMNH φωτογραφία με την κοιλιά στο στόμα. Ημέρες πριν γεννήσει

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, το οποίο θα έρθει στη ζωή σε λίγες ημέρες και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Έχουν έτοιμο το παιδικό δωμάτιο, έχουν ετοιμάσει τα πάντα που θα χρειαστούν τον πρώτο καιρό και οι ίδιοι ανυπομονούν να κρατήσουν στα χέρια τους τον καρπό του έρωτά τους!

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε πάρα πολλές φωτογραφίες με την κοιλιά της και έδειξε στους followers τις αλλαγές στο σώμα της! Παράλληλα σε κάθε φωτογραφία έδειχνε και τη χαρά της!

Διαφήμιση

Τι τελευταίες ημέρες η εγκυμοσύνη απαιτεί περπάτημα για να πάρει το έμβρυο την κατάλληλη θέση!

Η Λάουρα Νάργες το κάνει και αυτό με ανυπομονησία και λαχτάρα και μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία στην οποία βρίσκεται ολόγuμvη οκλαδόν και δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά δείχνοντας το σημείο που έκατσε το μωρό για να ηρεμήσει και το που έχουν πάει τα δικά της σπλαχνικά όργανα μετά τη βόλτα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ποιο Λιοντάρι; Αυτή η μικρή μαυροπόδαρη γάτα είναι το πιο φονικό ζώο του πλανήτη. Φωτογραφία – βίντεο

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Σκαφάτη ακούει Κατερίνα Λιόλιου και… βίντεο