in

Κρήτη: Θρήνος για τον 33χρονο Μανώλη που σκοτώθηκε από φωτοβολίδα στο καρναβάλι

Η πόλη του Αγίου Νικολάου Κρήτης βυθίστηκε στο πένθος την Καθαρά Δευτέρα, μετά τον άδικο θάνατο του 33χρονου Μανώλη. Ο νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του ύστερα από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας, η οποία εξερράγη και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης μαζί με φίλους του παρακολουθούσαν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης. Μετά το τέλος της γιορτής, η παρέα κατευθύνθηκε προς τον κεντρικό πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου. Εκεί, κάποιος από την παρέα έφερε μαζί του μια ναυτική φωτοβολίδα, η οποία ξαφνικά εξερράγη. Η φωτοβολίδα καρφώθηκε στο σώμα του Μανώλη, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς, τα τραύματα του Μανώλη ήταν πολύ σοβαρά και υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα.

Διαφήμιση

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην πόλη του Αγίου Νικολάου. Ο Μανώλης ήταν γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία, ενώ δραστηριοποιούνταν και επαγγελματικά ως ιδιοκτήτης αρτοποιείου.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνα για να διαλευκάνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το τραγικό περιστατικό.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση

Εύα Λονγκόρια: Μια λαμπερή και τολμηρή παρουσία στα 49 της

Δώρα Παντέλη: 5 ημέρες μετά. Γιατί ακόμα όλοι συζητούν την εμφάνισή της στο ΣΕΦ