in ,

Κούγιας κατά πάντων με εντολή Λιγνάδη! Θα σύρει στα δικαστήρια από την ανακρίτρια μέχρι τον Σεργουλόπουλο και τον Ζούλια!

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Κούγιας κατά πάντων με εντολή Λιγνάδη! Θα σύρει στα δικαστήρια από την ανακρίτρια μέχρι τον Σεργουλόπουλο και τον Ζούλια! | Pressing.gr
Μαινόμενος ο Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του το πρωί κι ενώ ο εντολέας του Δημήτρης Λιγνάδης μεταφερόταν στις φυλακές της Τρίπολης, έβαλε κατά πάντων προαναγγέλλοντας πως θα σύρει στα δικαστήρια από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση μέχρι και όσους, επώνυμους και μη, τον επέκριναν για τη δήλωσή του περί «επαγγελματιών ομοφυλόφιλων».
Πιο συγκεκριμένα, Φωτογράφισε μεταξύ άλλων, τον «μόδιστρο» όπως τoν αποκάλεσε, Πέτρο Ζούλια και τον, όπως είπε, πρώην παρουσιαστή που παντρεύτηκε άντρα και απέκτησε παιδί, υπονοώντας σαφώς τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Και οι δυο είχαν κάνει δηλώσεις εναντίον του.
Χωρίς Αποτέλεσμα
via
View All Result
Μέλος του eMedia. A.M.: 13861
© 2020 Pressing.gr. All rights reserved. Developed by Iris Design.
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτή τη σελιδα, δίνετε τη συγκατάθεσή σας. Επισκεφτείτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου. Συμφωνώ

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Σκεφτείτε τους άλλους και κάντε το εμβόλιο

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Guardian: Αχρησιμοποίητα 4 στα 5 εμβόλια που έχουν δοθεί στην Ε.Ε.