in

Κώστας Κωστόπουλος: Η ανάρτηση για τον βιασμό που τον καταγγέλλει η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου – «Θα μου δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσω την αλήθεια»

Ο γνωστός σκηνοθέτης αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδει η 33χρονη

Σαν βόμβα έσκασε την προηγούμενη εβδομάδα πως ο σκηνοθέτης του «Σασμού», Κώστας Κωστόπουλος, κατηγορείται για βιασμό! Η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου είναι η γυναίκα που κατέθεσε μήνυση εναντίον του, καταγγέλλοντας πως την βίασε το 2010, όταν εκείνη ήταν 21 ετών. Υποστηρίζει, μάλιστα, πως υπάρχει μάρτυρας που μπορεί να επιβεβαιώσει πως το αδίκημα αυτό όντως διεπράχθη.

Έλενα Αθανασοπούλου

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κωστόπουλος, από την πρώτη στιγμή που η εν λόγω καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας, αρνείται τις κατηγορίες εις βάρος του, ενώ έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη. Η διερεύνηση της υπόθεσης ανατέθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στην Ασφάλεια Αττικής, με τον σκηνοθέτη να περνά στην αντεπίθεση.

Την Δευτέρα 9/5, πραγματοποίησε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ξεκαθαρίζοντας πως περιμένει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και να λάμψει η αλήθεια, αποφεύγοντας τα posts στα social media, σε αντίθεση με την Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία -όπως ο ίδιος υποστηρίζει- δεν σταματά να τον διασύρει, ανεβάζοντας «αστεία» βίντεο και κάνοντας αναρτήσεις σχετικές με την καταγγελία βιασμού που έχει καταθέσει εις βάρους του.

Διαφήμιση

«Από την πρώτη στιγμή αυτής της αδιανόητης περιπέτειας, ξεκαθάρισα ότι δεν θα εμπλακώ σε κανενός είδους δημόσια αντιπαράθεση με τη ”μηνύτρια” και θα περιμένω με σεβασμό τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Η ”μηνύτρια”, όμως, επιλέγει σχεδόν καθημερινά να αναπαράγει την εις βάρος μου ”καταγγελία”, με κωμικά βίντεο, αναρτήσεις στα social media και συνεντεύξεις στα ΜΜΕ. Πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνονται πως αυτή η προσπάθεια διασυρμού μου, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος μου κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών και διερεύνηση της υπόθεσης κατ’ απόλυτη προτεραιότητα. Ελπίζω, έτσι, ότι σύντομα θα μου δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Κώστας Κωστόπουλος, ο οποίος δείχνει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και θεωρεί πως η αθωότητά του θα αποδειχθεί.

Ποιος λέει ψέματα και ποιος αλήθεια; Θα φανεί!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Η Μινα Αρναούτη ποζάρει κολάζει και φιλοσοφεί: Πάει το ρητό στις φωτογραφίες σύννεφο. Τραγουδάρες θα έγραφε ο Παντελίδης

Μάριος Καπότσης για τον επικείμενο γάμο του με την Κόνι Μεταξά: «Γλέντι χωρίς Λευτέρη Πανταζή δε γίνεται!»