Κώστας Ευριπιώτης: Πέθανε ο Κώστας Ευριπιώτης

Ο Κώστας Ευριπιώτης έφυγε από τη ζωή μετά από πολύμηνη νοσηλεία στο νοσοκομείο. Ο αγαπημένος μας ηθοποιός που μας χάρισε απλόχερα το γέλιο με τις ερμηνείες του σε μεγάλες θεατρικές επιτυχίες και τηλεοπτικές σειρές, είναι η πρώτη φορά που μας κάνει να δακρύσουμε. 10 χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή….
Ο Ευριπιώτης νυμφεύτηκε και έχει χωρίσει με την Βάλια Κωστοπούλου. Έχει δύο παιδιά, τον Ίωνα και τον Αδαμάντιο. Τον Μάιο του 2018 δήλωσε ότι έκανε μία σοβαρή εγχείρηση στο κεφάλι, καθώς…..
είχε μια φλεγμονή, τα συμπτώματα της οποίας τον απομάκρυναν από τις πρόβες της παράστασης Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης.
Τον Μάρτιο του 2019 μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού. Από τον Απρίλιο του 2019 ανακοινώθηκε ότι νοσηλεύεται στο Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο λόγω καρκίνου.

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

Κορίτσι με σύνδρομο Down, πήγε στο χορό των τελειοφοίτων με δημοφιλή αθλητή. Όμως όταν έφτασαν εκεί οι υπόλοιποι μαθητές έκαναν κάτι το απερίγραπτο!

Ελενα Βακα Βασίλης Καθαροσπόρης

Χαλκίδα: Βόμβα απο Μπάκα για τις ΕΚΛΟΓΕΣ. Τα βρήκαν Βάκα Καθαροσπόρης ΚΑΤΩ απο το τραπέζι