in

Κορωνοϊός Έρευνα του Yale: Για αυτό νοσούν οι διπλά εμβολιασμένοι

Μία έρευνα διεξήχθη από το πανεπιστήμιο του Yale αναφορικά με το λόγο που νοσούν d δίπλα εμβολιασμένοι με το εμβόλιο κατά του κορονοιου!

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι προκύπτουν νέες μεταλλάξεις του ιού και όσο αυξάνεται ο χρόνος από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τόσο η ανοσία σταδιακά ελαττώνεται!

Για το λόγο αυτό πλέον και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνιστά την τρίτη δόση του εμβολίου μετά το εξάμηνο για όλο τον πληθυσμό.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ερευνητικής ομάδας σταδιακά θα νοσησει όλος ο πληθυσμός όμως όσοι είναι εμβολιασμένοι θα περάσουν την ασθένεια που προκαλεί ο κορονοϊός με πάρα πολύ ελαφρά συμπτώματα!

Και στην Ελλάδα πλέον έχει ανοίξει η πλατφόρμα για όλες τις ηλικιακές ομάδες ώστε ανάλογα με τον χρόνο που έκαναν οι πολίτες την πρώτη και δεύτερη δόση του εμβολίου να κάνουν και την αναμνηστική τρίτη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Νίκος Κοκλώνης: Του έσπασαν το καμαρίνι στο Just the two of us. Τι πήρανε;

Σπέτσες: Νεκρός εντοπίστηκε μετά από έρευνες ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν