Κορωνοιός: Χαροπαλεύουν Διασωληνωμένοι δυο Έλληνες γιατροί.

Δυο ομογενείς ιατροί, που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, όπως ανέφερε στον «Εθνικό Κύρηκα» ο πρόεδρος του Ελληνικού Ιατρικού Συλλόγου Νέας Υόρκης Δρ. Παναγιώτης Μανώλας.
Σύμφωνα με πληροφορίες , ο ένας εξ αυτών είναι…

ιδιαίτερα γνωστός, δραστήριος και αγαπητός στην ομογένεια. Τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στην διάθεση της εφημερίδας, αλλά δεν δημοσιοποιούνται, με σεβασμό στο ευαίσθητο του θέματος.

Οπως αναφέρει ο Δρ. Μανώλας, συνολικά, από τον Ελληνικό Ιατρικό Σύλλογο ασθένησαν εννέα ιατροί. Οι τέσσερεις εξ αυτών χρειάστηκε να νοσηλευτούν, με τους δυο να ανταποκρίνονται στην αγωγή και εν τέλει να παίρνουν εξιτήριο. Οι άλλοι δυο εξακολουθούν να δίνουν μάχη με τον κορονοϊό, όμως εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο οργανισμός τους θα αντεπεξέλθει.

Παράλληλα, οι υπόλοιποι πέντε παραμένουν σε καραντίνα στα σπίτια τους, ελέγχοντας την κατάσταση, η οποία δεν φαίνεται να απαιτεί, προς το παρόν τουλάχιστον, φροντίδα εντός κάποιου νοσηλευτικού ιδρύματος.

«Οι συνάδελφοί μας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης», τονίζει ο Δρ. Μανώλας, που εξήρε το ήθος και τον επαγγελματισμό των ιατρών, ευχόμενος ταχεία ανάρρωση.

Σύμφωνα με τον κ.Μανώλα, η κατάσταση στα νοσοκομεία του Κουίνς είναι οριακή, καθώς ούτε το «Mount Sinai» («Μάουντ Σάιναϊ), αλλά ούτε και το «Elmhurst» («Ελμχερστ»), δείχνουν να μπορούν να σηκώσουν περαιτέρω βάρος, με την αύξηση των σοβαρών περιστατικών να αναμένεται ακόμη πιο ραγδαία.

Διάβασε περισσότερα

πολιτισμος

Ρωτησαν μια ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟ ποιο ειναι το πρωτο σημαδι πολιτισμού. Η απαντηση θα σε ΣΟΚΑΡΕΙ

ΚΑΔ που θα λαβουν το επίδομα των 800 ευρω

Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριότητας ΚΑΔ που θα λαβουν το επίδομα των 800 ευρω. ΚΑΔ που πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοϊού.