in

Κιμ Καρντάσιαν: Μόσταρε τη μπουστοχαράδρα της και η φωτογραφία έγινε Viral

Αν της έδιναν ένα δολάριο για κάθε φορά που έδειχνε το στήθoς της, τότε τώρα η Kim Kardashian θα είχε… ένα πεντοχίλιαρο παραπάνω στην τράπεζα!

Η Kim Kardashian απασχολεί την παγκόσμια βιομηχανία της showbiz εδώ και περίπου 15 χρόνια. Από παρατρεχάμενη της Πάρις Χίλτον κατάφερες και έγινε νούμερο ένα σταρ, και εκατομμυριούχος φυσικά, τόσο αυτή όσο και όλη την οικογένεια!

Μέχρι και τα δευτεροξάδερφά της έχουν καταφέρει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι το Αμερικανικό όνειρο είναι εδώ και βασιλεύει!

Διαφήμιση

Ποια όμως είναι Kim Kardashian, τι πρεσβεύει και πώς μπορεί να την περιγράψεις;

Κάθε φορά προσπαθείς να βρεις έναν τρόπο για να την περιγράψεις, αλλά φτάνεις στο σημείο που καταλαβαίνεις ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια. Είναι το ίδιο πράγμα κάθε φορά.

Η Kim Kardashian να ετοιμάζεται για βραδινή έξοδο και κάθε φορά να θέλει να κάνει την επίδειξη της στους ακόλουθους της στα social media. Ο τρόπος που επιδεικνύεται είναι σταθερός και έχει γίνει κλασσικός.

Η Kim έχει τον τρόπο να εξαφανίζει από το οπτικό πεδίο τα σωματικά της μειονεκτήματα, ή ακόμα ακόμα να μετατρέπει τα μειονεκτήματα σε πλεονεκτήματα.

Ξέρει να τα μακιγιάρει. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το στήθoς της όμως είναι από τα σημεία που δεν χρειάζονται μακιγιάρισμα μεταφορικό. Είναι γνωστό για το μέγεθος του και για το πως καταφέρνει να κλέβει τη δόξα από τα ρούχα της.

Σε μία από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η οποία ήταν τραβηγμένη από λίγο ψηλά έδινε μια άλλη διάσταση στο μπούστο της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ο Παναγιώτης Βαρώτσος και τα 8 ρίχτερ – Όλη η αλήθεια για μεγάλο σεισμό στην Αθήνα και την Ελλάδα

Δήμητρα Ματσούκα: Έσταζε έρωτα και ξαφνικά ανοίγει το φόρεμα και κέρασε ΠΟΝΟ