in

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Στη Μητρόπολη Αθηνών στις 2:00 το τελευταίο αντίο

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Φώφης Γεννηματά. Στη Μητρόπολη Αθηνών στις 2:00 το τελευταίο αντίο και η εξόδιος Ακολουθία!

Λίγο πριν σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του (ΠΑΣΟΚ) ΚΙΝΑΛ πέρασε από το Παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών για να αποτίσει φόρο τιμής!

Διαφήμιση

Στο Λαϊκό προσκύνημα εκτός από τους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ που προσήλθαν με πράσινη μάσκα και πράσινο περιβραχιόνιο στα χρώματα του ΠΑΣΟΚ πέρασαν βουλευτές και πολιτευτές από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και της Κυβέρνησης αλλά και απλοί άνθρωποι που αναγνωρίζουν τον αγώνα που έδωσε με αξιοπρέπεια και Φώφη Γεννηματά

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε χθες το βράδυ από ταξίδι στη Σαουδική Αραβία τροποποιώντας το πρόγραμμά του και θα δώσει το παρών στην εξόδιο ακολουθία μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα.

Ο μεγαλύτερος φόρος τιμής στη Φώφη Γεννηματά είναι ένα κρατικό δωρεάν πρόγραμμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού το οποίο θα πάρει το όνομά της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Νίκος Σαμπάνης: Ο πατέρας του 20χρονου Ρομά ζητά να μη γίνονται καταστροφές

Κατερίνα Καινούργιου: ΣΟΚ με το ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ 8,9% στην τηλεθέαση! Την πέρασε και η Ιωάννα Μαλέσκου