in

Κένταλ Τζένερ, Τζίτζι Χαντίντ, Τζόουν Σμολς και άλλες: Διάσημες αδερφές που βάλθηκαν να μας τρελάνουν

Όταν βλέπουμε μια διάσημη κοπέλα που είναι πολύ όμορφη και σέξι συνηθίζουμε να το αποδίδουμε στα γονίδια της. Ιδίως αν είναι γόνος γονιών celebrities. Φανταστείτε αυτά τα θαυματουργά γονίδια επί δύο. Ή και παραπάνω.

Στο παρελθόν έχουμε δει πολλά ζεύγη διάσημων γυναικών που έχουν εξίσου διάσημες αδελφές και είναι και οι δύο πολύ σέξι. Η Άσλι και η Μέρι-Κέιτ Όλσεν ήταν τα πρώτα δείγματα, η Πάρις Χίλτον με τη Νίκι Χίλτον έκαναν τη δική τους «καριέρα», οι αδερφές Μινόγκ διέπρεψαν, ενώ οι Τζέσικα και Άσλι Σίμπσον δεν κράτησαν για πολύ.

Διαφήμιση

Τα τελευταία χρόνια οι αδερφές έχουν αρχίσει να κατακτούν το χώρο της μόδας και με τη βοήθεια του Instagram να αναδειχθούν.

Πριν καιρό είδαμε σε καμπάνια του Balmain, όπου πρωταγωνιστούν οι Κένταλ και Κάιλι Τζένερ, οι Έρικα και Τζόουν Σμολς και οι Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ. Ποικιλία, ομορφιά, σέξι, πληθωρικές, μελαχρινές, ξανθές, με σοκολατένιο δέρμα, γυναίκες που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Οι αδερφές Κάιλι και Κένταλ Τζένερ διαχωρίζονται από την τριάδα των Καρντάσιανς, μιας και δεν έχουν το γονίδιο για τις καμπύλες, αλλά σε κάθε περίπτωση έχουν ανέβει στην κλίμακα τον τελευταίο καιρό. Ιδίως η Κάιλι που στο Instagram της τα πετάει συχνά πυκνά.

Από την άλλη οι αδερφές Σμολς είναι οι πιο κλασάτες, με τη Τζόαν να είναι πιο συνεπής στη σχέση της με τον ανδρικό πληθυσμό και την Έρικα να είναι πιο low profile. Τέλος υπάρχει το πιο σέξι δίδυμο, οι αδερφές Χαντίντ. Μία ξανθιά και μια μελαχρινή, αλλά και οι δύο με κορμί θανατηφόρο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ηλίας Βρεττός: Του έβγαλαν πιστόλι πάνω στην πίστα. Του το κόλλησαν στο κεφάλι. Ο λόγος θα σε σοκάρει

Το πυροβολικό κατέφτασε: Ντάφνι Τζόι, Λίντσεϊ Πέλας και Τσάρλι Ρίνα γεμίζουν την οθόνη. Φωτογραφία από τα τούμπανα