Κάτια Τσόβγκαν Τίνκερμπελ Nomads Μαδαγασκάρη

Κάτια Τσόβγκαν Τίνκερμπελ Nomads Μαδαγασκάρη

Κάτια Τσόβγκαν 29 ετών – Πρωταθλήτρια Muay Thai Αργυρούπολη

Η Κάτια Τσόβγκαν γεννήθηκε στην Ουκρανία. Όταν ήταν 5 ετών εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της σε χωριό των Χανίων. Αν και έχει την Κρήτη στην καρδιά της, πλέον ζει στην Αθήνα. Όταν ήταν 7 ετών μπήκε στη ζωή της ο στίβος. Συμμετείχε σε πρωταθλήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κατακτώντας σημαντικές θέσεις και μετάλλια. Το 2004 την επέλεξαν ως μια από τις καλύτερες αθλήτριες της χρονιάς και μάλιστα ήταν μια από τις λαμπαδηδρόμους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Το 2012 μπήκε στην ζωή της, το Muay Thai. Ξεκίνησε τις προπονήσεις από περιέργεια και το ερωτεύτηκε. Με πείσμα, πίστη και υπομονή, ξεπέρασε τον εαυτό της και πλέον έχει αφιερώσει την αθλητική της καριέρα και τη ζωή της στην πολεμική τέχνη της Ταϊλάνδης, όπου έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους.

Από τις αρχές του 2018 είναι υπεύθυνη ανάπτυξης στο τμήμα Muay Τhai Kατά της βίας κατά των γυναικών και κατά του παιδικού bullying στην Ελλάδα. Η Κάτια Τσόβγκαν συνδυάζει το Muay Thai με το fitness. Δύναμη και θηλυκότητα σε μια πολεμική τέχνη που κερδίζει κάθε μέρα νέες φίλες.

Η ξανθιά Tinker Bell, όπως είναι το ψευδώνυμό της, που στο ρινγκ μεταμορφώνεται σε πολεμίστρια, δηλώνει έτοιμη να αφήσει για λίγο την αγαπημένη της πολεμική τέχνη και τους αθλητές της για να ζήσει στο έπακρο την πρόκληση του Nomads.

Written by admin

Τόνια Σολανάκη Nomads Μαδαγασκάρη

Τόνια Σολανάκη Nomads Μαδαγασκάρη

Δήμος Χαριστέας Nomads Μαδαγασκάρη

Δήμος Χαριστέας Nomads Μαδαγασκάρη