in

Κατερίνα Λιόλιου: ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕ. Με Διαφάνεια ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ έρχονται πολλαπλά εγκεφαλικά


Η Κατερίνα Λιόλιου ξεκίνησε από το The Voice of Greece πριν από 10 χρόνια και κατάφερε μέσα σε αυτή τη δεκαετία να κάνει σημαντικά βήματα στην καριέρα της αρπάζοντας την ευκαιρία που της δόθηκε από την προβολή της και την πορεία της στο συγκεκριμένο μουσικό διαγωνισμό!

Τραγούδησε σε πίστες, φωτογραφήθηκε για έντυπα, έδωσe συνεντεύξεις, χόρεψε στο στην υγεία μας ρε παιδιά με το Σπύρο Παπαδόπουλο και κατάφερε να κάνει και τη δική της δισκογραφία!

Κέρδισε και το just the two of us που πήρε μέρος μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τώρα που άνοιξαn και οι πίστες μετά τη λήξη των μέτρων για τον κορονοιο ξεκίνησε και στο Romeo!

Διαφήμιση

Παράλληλα είναι και συμπαρουσιάστρια του x-factor στο Mega.

Το πιο σημαντικό από όλα εκτός από τους φίλους που κέρδισε με τη φωνή της έχει κερδίσει χιλιάδες followers στο instagram εξαιτίας της εμφάνισης της!

Και influencer η Κατερίνα Λιόλιου, κάτι που κέρδισε με το σπαθί της και την ομορφιά της, αφού φωτογραφίες σαν αυτές που φοράει ολόσωμη διαφάνεια κάνουν τους followers να αλληλεπιδρούν μαζί της!

Και όσο η followers αλληλεπιδρούν και έχεις να εμφανίζεις στοιχεία στους διαφημιστές τότε κερδίζεις και το κομμάτι της πίτας που σου αναλογεί!

Κι αν κρίνουμε από τις περισσότερες φωτογραφίες που δημοσιεύει η Κατερίνα Λιόλιου τότε έχει να φάει πολλά κομμάτια πίτα ακόμα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Eurovision Chanel Terrero: Φωτογραφία. Έτσι ήταν η Σανέλ Τερέρο με κιλά παραπάνω και πριν τις πλαστικές

Να κανουμε push ups. Η Michelle Lewin θέλει να σου δείξει τι πάει να πει γυμναστική. Θα δεις;