in

Κατερίνα Καινούργιου OPΓAΣMOΣ: Σου τον δείχνει – Έρχεται κάπως περίεργα αλλά… Kool. Το απόλυτο Viral Video

Οπως έχει δηλώσει λίγο πιο παλιά η Κατερίνα Καινούργιου «Δουλεύω για τα χρήματα. Ζω από την τηλεόραση. Δουλεύω από τα 18 μου. Από τότε δεν με βοηθούν οικονομικά οι γονείς μου. Ίσα ίσα που εγώ μπορώ να τους βοηθήσω στην παρούσα φάση.

Με αυτά τα χρήματα έμεινα μόνη μου, πήρα το αυτοκίνητό μου, βγάζω τα έξοδά μου. Δεν το κάνω για τη δόξα. Αυτή είναι η δουλειά μου και την αγαπώ πολύ. Η προβολή δεν είναι δόξα. Δεν είμαστε ηθοποιοί, ούτε Νομπελίστες συγγραφείς. Είμαστε τηλεοπτικές προσωπικότητες. Ελάχιστοι από εμάς είναι απόλυτα καταξιωμένοι αυτή τη στιγμή. Οι υπόλοιποι θέλουν πολλή δουλειά».

Κατερίνα Καινούργιου. Μια όμορφη κοπέλα που ναι μεν έχει πειράξει την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά αυτό ουδόλως δεν χαλάει τους άντρες και ορθώς. Αν μπορούσε κάτι να τους χαλάσει είναι ο τρόπος που έρχεται σε οργασμό.

Διαφήμιση

Τι λέμε; Η Κατερίνα στην εκπομπή της παλαιότερα, από όπου και το Viral video, στο Όλα Παίζουν κλήθηκε να υποδυθεί τον οργασμό και σίγουρα αν πάρουμε ως ενδεικτικό αυτό που είδαμε, πρόκειται για έναν πολύ περίεργο και ξενερουά οργασμό.

Σε ένα παιχνίδι που είχε φτιάξει η τετράδα, η Σοφία Κουρτίδου καλούνταν να βρει τον τίτλο της ταινίας που αναπαριστούσαν η Κατερίνα και ο Γιώργος Λιανός.

Η ταινία είχε τίτλο Ο Οργασμός της Αγελάδας και η Κατερίνα το πάλευε να δείξει πως είναι ο οργασμός, αλλά δεν πλησίασε.

Φυσικά έπρεπε να της σχηματίσουν τα γράμματα της καλεσμένης για να βρει τον τίτλο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελεονώρα Μελέτη: Όταν τραγούδαγε στα μπουζούκια… Ποιος Μπισμπίκης; Ποια Δέσποινα Βανδή; Viral Βίντεο

Ρία Αντωνίου: Φωτογραφία για “πελέκημα” – Τα ωραιότερα ελληνικά oπίσθια στήνονται ξανά