in

Κατερίνα Καινούργιου: ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ. Δες τι δήλωνε όταν χώρισε από το Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Ήταν το 2016 όταν η Κατερίνα Καινούργιου είχε χωρίσει με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο τον νυν σύντροφό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Down town είχε αναφερθεί και είχε παραδεχθεί ότι είναι σχεσάκιας.

Διαφήμιση

Ας διαβάσει η Κατερίνα Καινούργιου τι έλεγε τότε γιατί τα ίδια νομίζω έκανε και στην επόμενη σχέση της.
Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου είχε δηλώσει:

Διαφήμιση

Έπειτα από πάρα πολύ καιρό, μένω ξανά μόνη μου. Με φοβίζει η μοναξιά, δεν την αντέχω. Θέλω να περιποιούμαι τον σύντροφό μου και να κοιμόμαστε τα βράδια αγκαλιά. Δηλώνω «σχεσάκιας».

Όλον αυτό τον καιρό που είμαι μόνη μου πήρα ένα μάθημα, να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή και την ιδιωτικότητά μου. Ζορίζομαι λίγο, αλλά είναι για καλό: να βρω ξανά τον εαυτό μου και τις ισορροπίες μου.

Εξέθεσα τα προσωπικά μου χωρίς να φταίω, αλλά συγχρόνως δίνοντας εγώ το δικαίωμα κι αυτό έκανε κακό στη σχέση μου. Έπρεπε να μειώσω τις συνεντεύξεις για τον δεσμό μου και τις δηλώσεις για το πόσο ερωτευμένη ήμουν με τον Βασίλη (σ.σ.: αναφέρεται στον Β. Σταθοκωστόπουλο).

Διαφήμιση

Βιάστηκα να δηλώσω ότι είναι «ο άντρας της ζωής μου», παρουσίασα την εικόνα μιας γυναίκας που ήταν ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας και ξαφνικά βρέθηκα μόνη, αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις.

Και οι κοινές σας φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα;

καινουργιου σταθκωστοπουλος

Ήταν μια συγκεκριμένη φωτογραφία που κρατούσα το DownTown στο αεροδρόμιο και δίπλα μου καθόταν ο Βασίλης. Ουσιαστικά τη φωτογραφία αυτή τράβηξε συνεπιβάτης μου στο αεροπλάνο που ταξίδευα.

Μπορεί πράγματι να θέλω να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μου. Αυτό όμως αφορά μόνο εμένα.

Διαφήμιση

Θα ήταν πολύ κουτό να βγω να πω «δίνω μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μου με τον Βασίλη», γιατί μπορεί όλο αυτό να στραβώσει ξαφνικά.

Αν βγω πάλι και πω ότι «δεν ισχύει ότι προσπαθούμε να είμαστε ξανά μαζί» το θεωρώ εξίσου κουτό, γιατί μας έχουν δει δημόσια με αυτό τον άνθρωπο. Προτιμώ λοιπόν στην παρούσα φάση της ζωής μου να μη μιλήσω καθόλου γι’ αυτό το θέμα μέχρι να έχω να ανακοινώσω επίσημα κάτι.

Προφανώς και αυτή η «δεύτερη ευκαιρία» υφίσταται, αφού μας είδατε μαζί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατερίνα Καινούργιου έμαθες τα νέα; Τον χάσαμε τον εφοπλιστή. Τον τσακώσαμε με…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Εβελίνα Παπούλια: Γιατί τη φωνάζανε Βαγγέλα.και ποια πρόταση αρνήθηκε μετά τους Δύο Ξένους;

κατερινα καινουργιου

Κατερίνα Καινούργιου έμαθες τα νέα; Τον χάσαμε τον εφοπλιστή. Τον τσακώσαμε με 25άρικο στα…