in

Κατερίνα Καινούργιου: Διέρρευσε φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ – Δειτε την πριν εξαφανιστεί

Κατερίνα Καινούργιου

Πάλι καλά που υπάρχει το τεράστιο αρχείο του koolnews και μπορείς να βλέπεις φωτογραφίες από το παρελθόν από τις περισσότερες επώνυμες κυρίες της Ελληνικής showbiz!

Σε αυτές τις φωτογραφίες μπορείς να διακρίνεις τόσο τα σημάδια του χρόνου όσο και τα σημάδια των αισθητικών επεμβάσεων, των φίλτρων και του μακιγιάζ!

Κόντρα στη μόδα που υπάρχει αυτές τις μέρες έρχονται φωτογραφίες από το παρελθόν που δείχνουν πολύ πιο όμορφα και λαμπερά πρόσωπα.

Διαφήμιση

Ένα τέτοιο είναι και η Κατερίνα Καινούργιου. Ίσως και η ίδια μόλις δει τη συγκεκριμένη φωτογραφία να μην αναγνωρίσει τον εαυτό της, όμως εμείς βλέπουμε μία πολύ όμορφη γυναίκα

Πώς και γιατί έχουμε στο αρχείο μας αυτή τη φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου χωρίς μακιγιάζ ;

Αν ζήταγες από μία επώνυμη κυρία να ποζάρει χωρίς ίχνος μέικ απ στο φακό πριν κάποια χρόνια, θα σου απαντούσε «με τίποτα»! Οι εποχές, όμως, άλλαξαν και οι celebrities τολμούν πια από μόνες τους όχι μόνο να απαθανατίζουν τον εαυτό τους χωρίς μακιγιάζ αλλά και να ποστάρουν τα ενσταντανέ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτή την πρόκληση είχε ανταποκριθεί θετικά και η Κατερίνα Καινούργιου πριν από χρόνια και δημοσίευσε μία φωτογραφία στο ίντερνετ χωρίς μακιγιάζ!

Η φωτογραφία χάθηκε στη συνέχεια και εικόνα που έχουμε συνηθίσει από την Κατερίνα Καινούργιου είναι πραγματικά μία άλλη

Κοιτώντας προσεκτικά αυτή τη φωτογραφία είμαι πραγματικά για να απορεί κανείς γιατί επιμένει στο τόσο κακό styling!

Καλό είναι να δει η Κατερίνα Καινούργιου ξανά στη φωτογραφία της αυτή μπας και συμπαθήσει λίγο περισσότερο τον πραγματικό της εαυτό

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φαίη Σκορδά: Έσκασε με φόρεμα χωρίς εσώpoυχο αλα Καίτη Γαρμπή στην Eurovision και μοίρασε υπογλώσσια

Η Κατερίνα Στικούδη και το ΡΟΖ Video – Τι αποκαλύπτει η ίδια – Ποιος το έχει; Που μπορεις να το βρεις