in

Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογραφία που είδε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και την έκανε unfollow

Ήταν ζευγάρι για περισσότερα από δύο χρόνια, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και ο γιος εφοπλιστή, Φίλιππος Τσαγκρίδης όμως από τις αρχές του φθινοπώρου το ζευγάρι τράβηξε διαφορετικούς δρόμους!

Τελευταία ελπίδα για πιθανότητα επανασύνδεσης ήταν πριν λίγες ημέρες όταν η Κατερίνα Καινούργιου παραβρέθηκε σε γάμο στον οποίο κουμπάρος ήταν ο πρώην σύντροφος της!

Η επανασύνδεση δεν ήρθε, αλλά ήρθε το unfollow σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ιστοσελίδων.

Διαφήμιση

Ο Φίλιππος Tσαγκρίδης έχει δει την Κατερίνα Καινούργιου πρωί ,μεσημέρι και βράδυ, πιστεύουμε την έχει δει και άβαφη! Φυσικά την έχει δει με φίλτρα με με πάρα πολλά φίλτρα!

Κάποια στιγμή είχε βγει στη φόρα ένα δημοσίευμα που ανέφερε ότι το ζευγάρι είχε διαφωνίες εξαιτίας ακριβώς αυτής της τακτικής της Κατερίνας Καινούργιου. Το έντονο ντύσιμο, το έντονο μακιγιάζ και τα πολλά φίλτρα ήταν κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στο νεαρό επιχειρηματία!

Η Κατερίνα Καινούργιου πάντα είχε την ανασφάλεια με την εικόνα της, έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις παρόλα αυτά όμως δεν είναι ποτέ ικανοποιημένη και φροντίζει να διορθώνει την εικόνα της και αυτά που δεν της αρέσουν με τη χρήση φίλτρων και επαγγελματικού Photoshop!

Παροιμιώδες είναι άλλωστε το αυτοτρολάρισμα της Κατερίνας Καινούργιου στον εαυτό της λέγοντας ότι είναι κυριολεκτικά είμαι καινούργια.

Κάθε φωτογραφία που δημοσιεύει στο instagram και είναι και μία έκπληξη αφού σχεδόν καμία δε μοιάζει! Ίσως είναι και αυτός ο λόγος που ο πρώην αποφάσισε να κάνει και unfollow!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Camila Cabello: Ο κορωνοιός και το video με το φόρεμα χωρίς σουτιέν διαλύουν το Instagram

Ποια Γουάντα Νάρα; Η αδερφή της Ζάιρα Νάρα τρέχει με το brazilian μαγιό στην παραλία και κολλάζει. Πολύ νάρες οι Νάρες