Κατερίνα Γκαγκάκη: Το κράξιμο πάει συννεφο για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Κατερίνα Γκαγκάκη

Γιώργος Λιάγκας

Γράφει η Ξένια Κουναλάκη στην «Καθημερινή». Στην εφημερίδα του ομίλου όπου και ανήκει ο Σκαϊ και η εκπομπή με την οποία συνεργάζεται η Γκαγκάκη:
«Η ιστορία έχει και ένα διδακτικό μέρος για την ίδια την Κατερίνα Γκαγκάκη.
Οταν τίθεται ένα τέτοιο ζήτημα, καλό είναι για τις γυναίκες να συγκινούνται αυτόματα, να συμπαρίστανται αβίαστα στα θύματα τέτοιων επιθέσεων, να μην υποκύπτουν στα σεξιστικά στερεότυπα και στον κυρίαρχο λόγο. (Οσο κι αν υπάρχει μια τάση υποβάθμισης, κάθε τέτοιου είδους επίθεση αποτελεί ένα μικρότερο ή μεγαλύτερο βιασμό και αφήνει πίσω της ένα επιφανειακό ή βαθύτερο τραύμα, ειδικά σε νέες γυναίκες, όπως η φοιτήτρια του ΑΠΘ.)
Γιατί όταν έρθει η ώρα, στη δική μας…

κατερινα γκαγκακη γιωργος λιαγκας

πατριαρχική κοινωνία, εκείνες θα είναι οι πρώτες που θα κατηγορηθούν για τα χαμόγελα, τα βάρβαρα αστεία, τα υπονοούμενα. Οι γυναίκες είναι πάντα οι χειρότερες σε αυτά τα ζητήματα», είναι μια φράση-κλισέ που ακούσαμε πολλές φορές τις τελευταίες ημέρες. Και τελικά οι γυναίκες είναι αυτές που θα κληθούν να παραιτηθούν, ντροπιασμένες και αγέλαστες πια, ενώ ο υποδαυλίζων το αγελαίο χιούμορ, Γιώργος Λάγκας, θα εμφανιστεί αύριο κανονικά στο στούντιο».

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

ανεκδοτο γιαγια

Ανέκδοτο: Η κυρα Γιώργαινα και το ΦΙΚΙ ΦΙΚΙ του Παππού. Τρελό γέλιο

γιωργος λιαγκας

Γιώργος Λιάγκας: Μετα το Guess my age κάνει μονοψήφια και στο μεσημεριανο! Σβήνει το τηλεοπτικό του καντήλι